Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Uuden valtion nimi?

Lokakuu 2010Posted by Risto Hentunen Fri, October 01, 2010 08:41:49
Lähes 4 kuukautta on kulunut siitä kun perustin uuden valtion. Neljäntenä päivänä lokakuuta juhlitaan 4 kuukautta jatkunutta itsenäisyyttä. Kuten muistatte tai Kesäkuun blogista voitte muistinvirkistämiseksi lukea, niin valtio oli ilman nimeä. Erilaisia nimiehdotuksia uuden valtion nimeksi on tullut useampia ja erittäin iso kiitos kaikille nimiehdotusten lähettäjille.

Käytännön syistä olen päätynyt seuraavaan tulokseen, koska nimettömyys aiheuttaa tiettyjä hankaluuksia muille valtioille joiden on vaikeuksia tunnustaa itsenäisyyttämme koska olemme nimettömiä, että valtiollemme on päätetty antaa nimi. Virallinen kastetilaisuus järjestettiin tänään 1.10.2010 kaikessa hiljaisuudessa ja mikäli tietyt käytännön asiat sujuvat odotetulla tavalla, niin virallinen nimenjulkistaminen tapahtunee maanantaina 4. päivä lokakuuta 2010.

Arvoisat kansalaiset, uskon että tulette pitämään valtiomme nimestä :-)Savolainen tietotoimisto

KRP:n pojat sekä tytöt, vai pitäisikö sanoa vain suoraan sukupuolta mainitsematta että poliisien lukutaitoinen hameväki eli KRP:n agentit ovat jatkaneet lähes samoilla linjoilla kuin ennenkin. Heinäkuussa he valehtelivat oikeudessa, että tutkinta osaltani saataisiin päätökseen elokuussa 2010. Elokuu tuli ja meni ja mitään ei tapahtunut. Nyt sitten syyskuun loppupuolella kuulin tarinaa tuolla kaupungilla, että tutkinta on osaltani pättynyt. Hieman ihmettelin etten lehdestä lukenut aiheesta vaan ystäväni kertoi minulle, että poliisit ovat lähettäneet hänelle kirjeen, jossa kertoivat että Riston osalta tutkinta on saatu päätökseen.

Soitin asianajajalleni ja kerroin että kylillä puhutaan sellaista, että KRP olisi saanut tutkintani jo päätökseen. Asianajajani vahvisti, että hän on myös kuullut aiheesta, mutta ei ole vielä saanut mustaa valkoisella. Onhan se mukavaa, että KRP vaalii savolaista kulttuuriperinnettä, johon kuuluu olennaisena osana juorut.

Yleensä jos jotain tai mitä tahansa täällä savonmaalla tekee, niin kyllä siitä jostain aina kuulee ja yleensä melko pian. Kaikkein hienointa savolaisessa juorukulttuurissa on se että usein kuulee tehneensä myös paljon sellaisia asioita mitä ei ole vielä tehnyt sekä saa niittää usein mainetta sellaisistakin teoista joita ei ole edes päähän pälkähtänyt tehdä saati että rohkeus riittäisi niihin.

Tutkinnasta vielä sen verran, että jos joku kansalaisistamme saa poliisilta jotain postia mistä ei pidä tai jos poliisilta tullut posti aiheuttaa ahdistusta, niin voitte heittää postin roskikseen tai polttaa takassa, eikä se vaadi muuta käsittelyä. Jos poliisi tai syyttäjä vaatii teitä tekemään jotain rituaaleja, niin voitte kieltäytyä vetoamalla diplomaattiseen koskemattomuuteen. Jos ne napisevat vastaan, niin pyytäkää että heidän presidenttinsä ottaa minuun yhteyttä niin voin hoitaa asian kansainvälisellä tasolla.


Postilaatikko on jo täysi


Kerroin kesäkuussa postilaatikostani, johon ruuvasin kiinni kyltin "EI POSTIA". Nyt kuitenkin on käynyt niin että jos postilaatikkoni olisi sähköpostilaatikko, niin sieltä pomppaisi esiin aina ohi kulkiessani ponnahdusikkuna, jossa lukisi "Postilaatikkosi vapaa tila on loppumassa".

Kerroin että seuraava askel postilaatikon suhteen on liimata se pikaliimalla kiinni. Olen kuitenkin ajatellut ensin kokeilla hieman tuottoisampaa menetelmää :-)

Aion printata tarralapun, johon kirjoitan tekstin: "Kaikesta tähän laatikkoon laitetusta materiaalista perimme lähettäjältä vastaanottomaksun. Pienistä kirjeistä viisi euroa kappaleelta ja isoista kymmenen. Lehdistä perimme hankalan tavaran käsittelymaksun kaksikymmentä euroa. Laskutamme kuukausittan ja pienlaskutuslisä on kaksikymppiä ellei laskun loppusumma ylitä satasta. Vastaanottajana päätämme epäselvissä tapauksissa mihin ryhmään lähetyksenne kuuluu. Kaikista vastaanottamistamme laskuista laskutamme tuplasti alkuperäisen lähettämänne laskun verran. Poliisilta ja verottajalta tullutta postia laskutetaan kymmenkertaisesti." (c) Risto Hentunen

Jos sinusta tuntuu että tuollainen tuottoisa tarra olisi paikallaan sinunkin laatikossasi, niin voit tilata alkuperäisen tarran osoitteesta joulupukki@ristohentunen.com lähettämällä yhteystietosi sekä Moneybookersin kautta 10 Eur. Tai tilaa kerrlla 4 tarraa hintaan 20 Eur. Varovaisesti arvioiden pääoman tuotto on noin 400 prosenttia tai enemmän. Pieni veromätkykin kääntyy tuolla tarralla plussan puolelle.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by N_USKO Fri, October 01, 2010 20:05:09

Voisko näitäkin saada varustettuna "uuden valtion" logolla


Tuulilasitarroissa todetaan yksiselitteisesti, että kaikenlaisten lappujen kiinnittäminen kyseiseen ajoneuvoon on kielletty. Seurauksena on "vähintään" 60 euron siivousmaksu.


http://www.rengaskeskus.com/image/cache/data/kuvia/kannanotto-500x500.jpg