Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Olen pahoillani harhaanjohtavan mielikuvan luomisesta

Elokuu 2010Posted by Risto Hentunen Sun, August 08, 2010 09:04:51

Ne teistä jotka lukevat vain blogiani, eivätkä ole nähneet minua marjametsässä, tyhjiä pulloja keräämässä, ruokajonossa, siwan päiväysvanhoja tuotteita etismässä tai sossun luukulla, niin luovat mielikuvia kirjoitusteni perusteella sekä sen perusteella mitä muut ihmiset puhuvat. Edellisestä kirjoituksestani osalle lukijoista on mainitsemani suuri seteli hotellissa hypännyt voimakkaasti esille vaikka ihan muu oli kirjoitukseni tarkoitus. Sain tuon kyseisen setelin hyvältä ystävältäni, yövyin hotellissa koska sain aikaisen aamuajan kiropraktikolle, joka sijaitsi toisessa kaupungissa. Kiropraktikko sai minut taas kerran pelastettua lähes konttausasennosta kävelemään takaisin pystyasentoon.

Olen tänä vuonna yöpynyt tuon yhden ainoan tuskallisen yön hotellissa eli en suinkaan vietä jatkuvaa hotellielämää suurien seteleiden kera. Penninvenytysharjoituksia joutuu joka kuukausi tekemään ja viime kuukausi oli ensimmäinen jolloin venytys onnistui riittävän hyvin ettei tarvinnut kokonaan ilman olla kuun lopusta kuten kaikkina aikaisempina on käynyt. Tässä kuva paljon yleisemmästä paikasta missä olen useammin vieraillut:

Vielä kerran anteeksi ajattelemattomuuteni ja kiitoksia kaikesta palautteesta. Sitä kun päästää irti sormistaan sen mitä päässä pyörii tai sanoo sen mitä sylki suuhun ilman riittävää eläytymistä kuulijan tai lukijan rooliin, niin kommunikaatio usein saa aikaan jotakin sellaistakin mitä ei ole tarkoittanut.

Asiasta ihan toiseen :-) Otin yhteyttä ilmatieteenlaitokseen ja matkailun edistämiskeskukseen seuraavan rakentavan ehdotuksen kera. Ilmatieteen laitoksen suosiollisella avustuksella suomeen voitaisiin joka vuosi ennustaa kuukauden mittainen lämmin sää, samanlainen kuin juuri nyt on meneillään.

Suomen hellekesää voitaisiin markkinoida ympäri maailmaa ja kaikista kylmistä maailman kolkista suomeen virtaisi kymmeniä miljoonia turisteja. Suomen talous saataisiin näin nousuun, tehdään suomesta matkailumaa ja turismista pääelinkeino.

Jos pelkkä idyllinen hellekesä ei vielä saa aikaan riittävää ryntäystä, niin extremempää lomaa varten olisi sellaisia kalliimpia erikoislomapaketteja, joissa ensin turistille lähetettäisiin ennen matkaa Juuni Laihun tekemä esittelyvideo ja sitten turistin tullessa lentokentälle, niin KRP:n pojat menisivät vastaan kentälle, ottaisivat passin pois ja telkeäisivät lentokentän matkaselliin.

Sieltä sitten matka jatkuisi mustalla maijalla vaikka Mikkelin, Kuopion tai Oulun vankilaan. Erikoisuutena muutaman päivän vesi- ja puurodietin jälkeen olisi näytösoikeudenkäynti, jossa turistin rahat vietäisiin sekä pankkitilit tyhjennettäisiin ja hänet tuomittaisiin epämääräiseksi ajaksi linnaan tekemään rekisterilaattoja tai katiskoja.

Lisäksi Ari Naapi tai joku muu KRP:n agenteista voisi kuulustella turisteja päivittäin. Hellekesä + vankilaelämyspaketti olisi takuuvarma kesän suosikki.

Nyt kun talvisin Korvatunturille virtaa turisteja Joulupukkia katsomaan, niin samalla heille voisi antaa esittelyvideon, jossa markkinoitaisiin tätä kesälomavaihtoehtoa ja taas ne turistit jotka tulevat ensimmäistä kertaa kesällä suomeen, niin heille voisi vankilassa näyttää 24h vuorokaudessa Korvatunturiesittelyvideota, niin se taas edesauttaisi talvimatkailua.

Tosi extreme lomailijoille olisi sellainen erikoispaketti, että he voisivat jäädä vankilaan odottamaan talvea ja Joulupukkia ja taas talvella tänne tulevat voitaisiin laittaa vankilaan odottamaan hellekesää. Riittävän pitkä vankilajakso aiheuttaisi sen että vankiloiden kynsileikkurien myynti kasvaisi entisestään. Hinnan voisi tuplata nykyisestä 5 eurosta vaikka 10 euroon. Vankiloiden kynsileikkurien laatu on hyvin korkata tasoa ja ne voisivat viedä Suomen maailman kartalle kuten Paavo Nurmi ja Nokia ovat tehneet.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kuka uskoo? Mon, August 09, 2010 13:19:55

Laitetaanpa uudelleen tämä teksti, kun poistit aiemman. Alkaako omatuntoa kaihertamaan, kun pitää tekstejä poistella?

Siis, kenen luulet uskovan noita selityksiäsi rahan käytöstä ja pullojen keräilystä. Joo, ja varmasti olet leipäjonossakin ollut, jep jep. Ihan yhtä paljon sinua on leipäjonossa näkynyt kuin Halosen Tartsua.

Myöntäisit vaan miehen lailla, että tuntuu hyvältä kun on saanut hilloa muilta ja vieläpä ihan ilmaiseksi sekä mitään tekemättä. Viisaan miehen merkkihän tuo on, että sellaiseen kykenee. Esimerkiksi minä en siihen pysty, tosin viisaaksi en itseäni koskaan väittäisikään.

Edelleen, hävettää olla klubilainen.

Posted by Kotimaan matkailu Sun, August 08, 2010 22:11:44

Hyvä idea Ripa!

Turusta ja monista muistakin isoista kaupungeista löytyisi vastine kotimaan extreme-matkailijoille. Esimerkiksi Varissuon tai Lausteen asuntoalueilla valittaisiin isoja kerrostaloryppäitä ja jätettäisiin huoneita sieltä täältä turistien käyttöön tyhjilleen "hotellihuoneiksi".

Kotimaanmatkailija saisi näin omassa kotimaassaan elämyksen miltä tuntuu olla esim. Afrikassa. Tietysti leijonat, norsut yms. puuttuvat, mutta melko autenttista kulttuurin puolesta elämys kuitenkin olisi. Paljon muitakin kulttuureita toki löytyy. Valikoima on todella laaja.

Näin matkarahat jäisivät myös kiertämään koti-Suomeen.. esim. tämänkaltaisten alueitten ylläpitoon ja kehittämiseen. Myös suomalaisten hiilijalanjälki pienenisi lentomatkustelun vähenemisen johdosta.

Ministereille tälläinen viikon extreme-reissu näille alueille tekisi myös oikein hyvää. Jopa valtio voisi verorahoista tukea tälläistä ministereiden matkailua ihan työaikana, sillä se kyllä antaisi uutta näkökulmaa ja käytännön kokemusta vaikeita päätöksiä tehtäessä.

Posted by Mustikka Sun, August 08, 2010 17:17:15

Voisitko kertoa mitä marjoja olet tänä kesänä poiminut ja kuinka paljon?
Lisäksi voisit kertoa kuinka olet organisoinut pullon keräyksen ja minkälaisia tuloksia siitä on syntynyt?