Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Uusi 856 miljoonan huijaus

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Wed, October 12, 2011 17:06:23
Viimevuoden yli 800 miljoonan huijaus on saamassa jatkoa, hallituksen juoni on selkeä, veronmaksajilta otetaan 856 miljoonaa euroa, joka annetaan oikeusministeriölle. Aiheesta mm. tässä lehtiartikkelissa. Ehdotankin valtiolle 656 miljoonan euron säästöä. Voin tästä lähtien hoitaa kaikki oikeusministeriön tehtävät vaivaisella 200 miljoonan euron vuosikorvauksella. Mitenkähän oikeusministeriö on saanut alunperin tuon aika kalliin urakkatarjouksensa hyväksytettyä??? Onkohan siinä noudatettu valtion hankintoihin käytettävää kilpailuttamista kaikkine sääntöineen?

Jos kilpailuttaminen on unohtunut, niin siinä on epäkohta joka tulisi pikimmiten korjata. Jos löytyy ainoastaan yksittäinen ministeriö, jolle syydetään rahaa noin tolkuttamasti ainoastaan muutaman hassun tehtävän hoitamiseksi, niin mikähän mahtaa olla tuhlausvietin määrä myös muissa asioissa. Tässä lista oikeusministeriön tehtävistä:

Lainvalmistelu

Oikeuslaitoksen toiminnan tukeminen

Rangaistusten täytäntöönpano

Kansainvälinen toiminta

Viestintä

Hallinnolliset tehtävät

Sisäinen tarkastus

Tietohallinto

Satamiljoonaa euroa per tehtävä, jos miljoonat ovat jakautuneet tasaisesti jokaista tehtävää kohden, niin luulisi Anna-Majalle jäävän joku euro pesämunaa pahan päivän varalle, vai pitäisikö sanoa majamunaa? Tässä pyramidikaavio kokonaisuudessaan, jossa näkyy kaikki sisäpiiriläiset.

Muualla kyllä säästetään. Rikosseuraamusvirasto lähetti kutsukirjeen saapua haastatteluun, jotta voisivat selvittää sovellunko yhdyskuntapalveluun mikäli joskus tulisi tuomio WinCapita tapauksessa. Matkustin 470 per suunta eli 940 kilometriä ja edestakainen matka kesti toista vuorokautta, mutta kun esitin 391 Eur matkakorvauslaskua, niin lupasivatkin vain alta 30 Eur. Lisäksi sain suritettavakseni ennen haastatteluun menoa yhdyskuntapalveluun verrattavaa toimintaa 10h edestä, niin Rikosseuraamusvirasto jätti sen täysin noteeraamatta. Mitenkähän oikeusministeriön muut matkakorvaushakemukset menevät läpi, matkustaakohan Anna-Majan pyramiidikaaviossakin olevat henkilöt yötä myöten maamme toiselta laidalta toiselle laidalle ja suorittavat vapaa-aikanaan kuumeen kourissa 10h työtehtäviä, vaikka lääkärin mukaan olisi sairaslomalla ja korvauksena saavat vaivaiset 26 Eur? Yhteensä 12h työtä ja melkein tuhatkilometria matkustamista alle kolmella kympillä. Kysyin että minne voin valittaa, niin sain vain hymyn kerta toteamuksen, että ei voi valittaa. Taidan kuitenkin laittaa palkkaturvahakemuksen vireille.