Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

FBI:n uusi joukkotuhoase

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Sun, April 17, 2011 06:27:51
Yli 300 miljoonaa amerikkalaista on jäänyt tylsyyden vangeiksi viranomaisrikollisten toimesta. Tämä on suurin Yhdysvaltalaisia kohdannut katastrofi koko maan historiassa, joka jättää jälkeensä suuren 1929 vuoden pörssiromahduksen, 9/11 tapauksen ja muut pienet vastoinkäymiset.


Viranomaisrikolliset ovat hyökänneet pokerisivustoja kohtaan, Tähtäimessä olivat tällä kertaa mm. FullTilt ja PokerStars ja AbsolutePoker. Tähän mennessä vajaan parin vuorokauden aikana ovat sadat ihmiset menettäneet henkensä oman käden kautta. Kymmeniä tuhansia perheriitoja on tapahtunut vakavine seurauksineen, perheet hajoavat, ainoa toimeentulo on riistetty sadoilta tuhansilta perheiltä. Hätä, kurjuus, epävarmuus ja nälkä ovat astuneet sisään pysyviksi vieraiksi miljooniin koteihin ympäari maailman.


Tämä on vain ensimmäinen askel Yhdysvaltojen pyrkimyksissä tappaa oma kansakunta tylsyyteen. Parlamentissa on jo suunnitteilla seuraava askel eli lakialoite, joka kieltäisi kaiken muun pelaamisen paitsi Kimblen ja Afrikantähden. Kyseisten pelien myyminen olisi sallittua vain täysi-ikäisille vähintään 21 täyttäneille ja pelien ostajista tullaan pitämään rekisteriä ja jokainen joutuu ostaessaan allekirjoittamaan 4-sivuisen sopimuksen jossa ostaja vakuuttaa mm. että ei anna peliä toisten käsiin ilman omistajan valvontaa ja ettei pelejä pelata rahasta tai muita rahaan verrattavia hyödykkeitä panoksina käyttäen.


Toimittajamme, joka tarkkailee Juuni Laihua, Jäynä Luihua ja muita ketkuja, lähetti meille oheisen raportin: "Sain vinkin, että Laihu ja Luihu tapaisivat Kaivopuistossa mattolaiturin lähettyvillä olevassa pensaikossa. Pysäytin autoni ja käänsin suuntamikrofonin pensaikon suuntaan. Ensimmäisenä korviini kantautui läähätystä ja puuskutusta ja ajattelin että jumppaavatko ne pojat siellä keskenään, mutta sitten alkoi selvitä asioiden todellinen laita. Siellähän he onanoivat onnesta lukiessaan samalla Iltalehden juttua FBI:n iskusta nettipokeriyhtiöihin.


Aikuiset miehet todellakin saivat moininkertaista tyydytystä lukiessaan peliyhtiöiden ja kymmenien miljoonien ihmisten ahdingosta. Tässä heidän keskustelu siltä osin kuin on sopivaa julkaista kirjoitetussa muodossa.


Jäynä: Juuni, lopeta jo, rajansa kaikella, jatka illalla tuota himassa ja säästä Mosambikillekin jotain. Tajuux sä mitä tää tarkoittaa, ootko ehtiny funtsata tätä niinku syvällisemmin?


Juuni: En mä tiedä, en kai... oon vaan onnesta niin sekaisin aina kun jollain on tosi vaikeeta. Saan kiksejä siitä kun joku onnistuu pysäyttämään jotain kivaa.


Jäynä: Tää tarkoittaa sitä, et me voidaan tehdä Amerikat eli seurata niiden malliesimerkkiä. Saadaan kato kaikki suomalaiset taivutettua pelaamaan RAY:n sivustolla. Vedetään kaikki IP-osoitteen niin juntturaan että aina kun joku yrittää pelata nettipokeria jossain muualla, niin ohjataankin ne suoraan RAY:n sivulle.


Juuni: Toihan on nerokasta, sehän tarkoittaa sitä että meidän pokeri robotit tahkoaa meille hilloa ainaskin 400 prosenttia enemmän kuin tähän mennessä.


Jäynä: Joo, ja sit mulla on vielä sellainen lisäidea, että tehdään uusi laki joskus vuonna 2015 ja jälkiverotetaan takautuvasti kaikkia "pokerivoittoja" viiden vuoden ajalta. Ei suinkaan lasketa että mikä on pelaajan nettovoitto, vaan lasketaan kaikki voittokädet yhteen, mutta häviöitä ei saa laittaa mihinkään vähennyksiin. Tällä laskuopilla voidaan helposti verottaa plus miinus nolla tulostakin, mutta paljon käsiä pelaavia pelaajia ainaskin 20 tuhannen euron kuukausitulon mukaan, vaikka ne ei ois voittaneet mitään.


Juuni: Toihan on nerokasta, mutta tuostahan syntyy ihan älytön haloo, ei tuollaista kukaan niele.


Jäynä: Sä et muista että media on meidän naruissa, sillä muokataan ilmapiiri suosiollisemmaksi, saadaan kaikki nettipelaajat näyttämään tosi toopeilta rikollisilta ja veronkiertäjiltä. Laitetaan lisäksi kaikki häkkiin jotka kitisee vastaan. Tehdään sellainen poliisilaki, että ei tarvita mitään oikeudenkäyntejä vaan poliisi voi laittaa kenet vaan vankilaan ihan oman harkintansa mukaan. Tähän mennessähän vain tutkinnanjohtajat ja käräjäoikeudet ovat voineet laittaa ihmisiä pidemmäksi ajaksi kiven sisään.


Juuni: Ois se kyl hienoo, ettei tartteis lahjoa käräjäoikeuden tuomareita jatkossa vaan pientä voitelua vaan kaiken maailman rivipoliiseille, jotka ei oo kovin välkkyjä ja kuka vaan saadaan vaiennettua hetkessä."


Katsaus historiaan


Tähän ollaan tultu, mutta tämä on vain välietappi. Millainen on ihmiskunnan kohtalo, ellemme saa kitkettyä viranomaismafiaa pois yhteiskuntiemme valtakoneistosta.


Tänään aamukävelyllä palasin mielessäni samoissa maisemissa ajassa taaksepäin 20-30 vuotta ja mietin mikä on katukuvassa suurin muutos historian saatossa?


Ensin katosivat kulkukoirat, sitten puliukot, seuraavana olivat vuorossa kylähullut tai muuten hieman boheemit sekä originellit persoonat.


Pillurallia ensin vaikeutettiin liikennemerkein ja poliisivalvonnan kera ja lopulta internetin ja kännyköiden myötä loppui sosiaalinen live-kanssakäyminen lähes kokonaan.


Nytkin jos satunnaisesti näkee nuorisoa jossain 4 seinän ulkopuolella, niin siellä saattaa olla viiden henkilön ryhmä, joista jokainen on "omissa oloissaan" tai toisin sanoen on virtuaaliyhteydessä jonkin kommunikaatiovälineen avulla johonkin toiseen paikalla olemattomaan henkilöön.


Sitä kun nykymaailman lainsäädännön ja mediatuomioistuinten valossa tarkastelee elämäänsä taaksepäin, niin mitään laillista ja/tai paheksumatonta toimintaa en ole koskaan eläissäni harjoittanut. Sama on totta monen muunkin kohdalla, joka on uskaltanut elää aiemmin normaaliksi luokiteltua tavallista elämää.


WinCapita case edistyy?


KRP tiedotti että vuoden 2008 aikana ensimmäiset tapaukset nuijitaan oikeudessa.


Tammikuussa 2010 eli yli vuosi sitten valtakunnan syyttäjä Mika Appelsiini oli Egyptissä tutustumassa pyramideihin. KRP ei ole vieläkään tutkinut kenen rahoilla Mika tuon "lomamatkan" teki.


Pari talvea on menny jo siitä kun Maria Vuorovirta-Heikkinen lupaili että tapaus siirtyy talvella syyttäjälle.


Vuoden 2010 keväällä viranomaisrikollisilta saamissani raporteissa lupailtiin että saman vuoden loppukesästä olisi tutkinta osaltani jo valmis.


Sain tällä viikolla syyttäjältä kirjeen, josta pystyi rivein välistä lukemaan, että esitutkinani on päättynyt vihdoinkin tämän vuoden tammikuussa ja samassa paperissa luvattiin syyteharkintani valmistuvan kevään 2011 aikana ja viimeistään kesän 2011 aikana pääsisin Pohjois-Savon käräjäoikeuteen jos uskaltavat syyttää jostain.

Uusinta yleisön pyynnöstä liittyen SiteTalk:iin

Kirjoitin joskus vuosi sitten 26.2.2010 blogissani seuraavaa: "Jos Facebook sivut katoaa tai vaikka ei katoaisikaan, niin päätin reksiteröityä sellaiseen kuin SiteTalk. Tulevaisuus näyttänee tuleeko siitä Facebookin veroista vai pyyhkäiseekö ohi siitä. Sinne voi rekisteröityä ihan ilmaiseksi.

Jotkut rohkeimmat ovat tietääkseni liittyneet tätä kautta vaikka silloin joutuu kaivamaan kuvetta jotain 149 - 2000 Eur väliltä ja vastineeksi saa osakkeita yms. En kuitenkaan uskalla suositella kenellekään liittymistä tai suosittelua koska silloin on taas olemassa riski siitä, että joutuu kuulusteluihin tai tutkintavankeuteen."

Ne reilu vuosi myöhemmin voin todeta että osakkeet on optioita ja hinta on pompsahtanut reilusti enemmän kuin 400 prosenttia vuoden aikana. Ja eräälle ystävälleni kävi jo niin että Facebook katosi hänen osaltaan, kun potkaisivat hänet lopullisesti pihalle ilman mitään järkevää selitystä. SiteTalk on ihan hyvä vaihtoehto.