Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Moneybokersin uusi bonus?

Joulukuu 2010Posted by Risto Hentunen Thu, December 02, 2010 23:14:45
Mitä yhtäläistä on näillä kolmella Moneybookersin asiakkaalla?


Hannu Kailajärvi (WinCapita)

Julian Assange (WikiLeaks)

Risto Hentunen (eläkeläinen)


Jokainen heistä on käyttänyt aktiivisesti Moneybookers tiliä ja jokaisen tilin Moneybookers on jäädyttänyt.


Hannu, Julian ja Risto ovat jokainen päätyneet Interpolin etsintäkuulutettujen listalle, heistä nyt Julian viimeisimpänä.


Miten moni Moneybookers tilin haltija on joutunut Interpolin listalle.


Uskallatko vielä avata itsellesi Moneybookers tilin?


Natsit ryöstivät aikoinaan omaisuuden juutalaisilta ja veivät heidät keskitysleireille poltettavaksi. Nykyään taas esimerkiksi PayPal, Moneybookers, Nordea, KRP ovat vieneet satoja miljoonia euroja ihmisten rahoja, "parhaat asiakkaat" joutuvat Interpolin etsintäkuuluttamaksi ja lukuisat muut ovat joutuneet KRP: kaappaamaksi ja joutuneet kärsimään kidutuksesta epäinhimillisissä olosuhteisissa. Lisäksi media ryöpyttää henkilöitä nimellä medioissa vuosikausia syyllistäen ilman ensimmäistäkään aiheeseen liittyvää oikeuden tuomiota.


Viesti on aivan selvä, mitä kansalle yritetään "opettaa". Pysy köyhänä ja venytä euroa siten että hädin tuskin pääset aina seuraavaan tilipäivään, niin saat olla suhteellisen rauhassa. Vaurastu tai tuo esille yhteiskunnan mädännäisyys, niin joudut median sekä viranomaisten hampaisiin ja elämäsi vaikeutuu.


Kevätväsymys ja kaamosmasennus yrittää tuoda kylmyyden ja pimeyden vangille kyvyttömyyden kirjoittaa valoisista asioista. Asiat kuitenkin etenevät koko ajan ja luomme itse valoisamman tulevaisuuden.


Kevättä odotellen....