Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Tasapainon edistämiseksi

Elokuu 2010Posted by Risto Hentunen Mon, August 09, 2010 20:02:46
Useat meistä winkkarilaisista (ja monet muutkin) ovat saaneet epäoikeudenmukaista tai epäinhimillistä kohtelua viranomaisrikollisten taholta. Tähän mennessä esille on tullut ainakin seuraavat rikokset ja toimet joissa viranomaiset ovat olleet osallisina:


Häirintä

Kotirauhan rikkominen

Laiton salakuuntelu

Kirjesalaisuuden rikkominen

Pankkisalaisuuden rikkominen

Vapauden riisto

Varastaminen

Ryöstely

Lahjonta

Kiristys

Myrkyttäminen

Kidutus

Virkavelvollisuuden laiminlyönti

Kirjoitusvirheet

Valehtelu

Rasismi

Syrjintä

Asiakirjojen väärentäminen

Median manipulointi

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

jne. jne.


Tämän seurauksena tavalliset kansalaiset ovat kärsineet mittaamattomia henkisiä ja fyysisiä kärsimyksiä ja taloudelliset menetykset ovat olleet tähän mennessä satoja miljoonia euroja.


Kesäkuussa perustamani uusi nimetön valtio on saanut runsaasti uusia kansalaisia ja valtio on saanut joitakin nimiehdotuksiakin. Tärkeintä on kuitenkin kansalaisten identiteetti ja yksilönvapaus. Ne kaikki uudet kansalaiset jotka ovat päättäneet viettää aikaa alueella nimeltä suomi tai ne kansalaiset jotka ovat viranomaisten päätöksellä matkustusrajoitteistettu (vangittu) Euroopan Unionin alueelle voisimme kaikista näistä kokemista vääryyksistä huolimatta pyrkiä löytämään joka päivä mukavia asioita joita ympäristössämme on. Hyvien asioiden löytäminen, havaitseminen ja tiedostaminen ehkäisee katkeruutta, vihaa, aggressioita ja muita asioita joita ikävien asioiden kohtaaminen saattaa joissakin aiheuttaa.


Monet mukavat ja kivat asiat ovat sellaisia joihin emme tule kiinnittäneeksi huomiota koska pidämme niitä itsestään selvyyksinä. Pyrkikäämme jokainen kiinnittämään huomiota joka päivä ainakin viiteen sellaiseen asiaan joihin voimme olla tyytyväisiä. Ja silloinkin kun tulee vastaan ikävinä kokemiamme asioita, niin löytäkäämme niistä se mukava puoli, jokaisessa ikävimmässäkin asiassa sellainen kuitenkin on.


Kun seuraavan kerran saamme ylinopeussakot, niin kiittäkäämme olosuhteita ja väljiä ruuhkattomia teitä, jotka mahdollistivat sen että pystyimme liikkumaan ripeästi ja reippaasti. Kun autosta puhkeaa rengas kesken reissun, niin voimme halutessamme itse vaihtaa renkaan ja saada hetki hyötyliikuntaa ja paikat vetreytyy mukavasti pitkän ajomatkan lomassa.


Vaikka vesijohtovettä en suosittelekaan juotavaksi, niin suomessa voi useimmissa paikoissa kuitenkin pestä hampaat vesijohtovedellä ilman koleran tai muun vastaavan taudin riskiä.


Kun tulee sähkökatkos ja pakastin sulaa, niin vaikka menisi satakiloa hirvenlihaa piloille, niin ehkäpä kuitenkin jotkut perheessä ilahtuu siitä että kerrankin saa syödä jäätelöä niin paljon kuin haluaa.


Metsässä on runsaasti ilmaisia mustikoita ja kaikkea muutakin syötävää ja järvet pullollaan kaloja. Vaikka talvella sääolosuhteet ovatkin paremmin masokistille sopivia, niin suomen kesä on parhaimmillaan aivan loistava.


Jokainen meistä katselee maailmaa hiukan eri näkökulmasta ja toisille meistä jotkut asiat tuntuvat aivan välttämättömiltä kun taas jollekin sama asia on ehkä täysin merkityksetön. Nauttikaamme yksilöllisyydestä ja sen tuomasta erilaisuudesta ja mikä vieläkin tärkeämpää, suokaamme toisille vapaus nauttia heidän omasta yksilöllisyystään.


Sään kylmenemisestä huolimatta mustikkakkaista kesäpäivää kaikille :-)