Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Joudutko suoraan vankilaan....

Kesäkuu 2010Posted by Risto Hentunen Sat, June 12, 2010 08:40:19
....kulkematta lähtöruudun kautta. Olipa kerran maa nimeltä suomi, jossa pelättiin outoja hedelmiä ja mehuja. Joskus 1990 luvulla moni ystäväni osallistui markkinoimaan Morinda Citrifolia eli Noni hedelmästä valmistetua mehua. Mehulla oli huikeita sivuoireita, joku parantui syövästä, toinen halvaantunut lähti kävelemään, vanhuuden heikot ihmiset saivat nuoruuden voimat takaisin, MS-tautiset viskelivät pyörätuolinsa ja kainalosauvansa nurkkaan.


Mehua vastaan hyökättiin viranomaisten taholta rajusti ja se kiellettiin. Salakuljettajat toivat mehua ulkomailta ja myivät pimeitä pulloja. Vuonna 2007 todettiin viralliselta taholta, että Noni hedelmästa valmistetut soseet ja mehut ovat syötäviä ja vielä vierähti 3 vuotta lisää kunnen 21 päivä huhtikuuta 2010 Noni on saanut virallisen hyväksynnän elintarvikkeena.


Käykö Manduralle samoin? Durian ja mangostanihedelmä kuuluvat jokapäiväiseen aasialaiseen ruokavalioon ja hedelmistä valmistetuja tuotteita on ollut aikojen alusta asti. Nyt kun on taas yhdistetty "2 pahaa" asiaa samaan pakettiin eli paheksuttu verkostomarkkinointi tai pyramiidimynti, tai millä lienee sitä viranomaiset milloinkin nimittelevät, sekä trooppisista kummalisen näköisista hedelmistä tehty mehu, niin siinähän on taas samanlainen soppa valmiina.


Jos et pelkää poliisia, elintarvikevirastoa etkä vankilaa niin voit omalla riskilläsi klikata tätä Mandura linkkiä. Jos oikein hyvä tuuri käy, niin ennätämme muutaman pullon mehua nauttia ja saada muhkeat verkostopalkkiot ennen kuin hilut kolahtaa ranteisiin ja dollarit poliisimafian kirstuun.