Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Merta edemmäksi kalaan?

Kesäkuu 2010Posted by Risto Hentunen Fri, June 04, 2010 21:42:28


Hämmästyttää ihmetyttää pientä kulkijaa. Joskus aikoinaan kun lähdin kesälomalle kiertämään hieman maailmaa, niin impulssi joka sai pakkaamaan repun oli halu nähdä erilaisia asioita ja ihmeellisiä kulttuureja. Matkailu avartaa, loppujen lopuksi ei niinkään paljon lompakkoa kuin voisi kuvitella sillä matkustaa voi tarvittaessa edullisestikin, mutta maailman katsomus avartuu kyllä.


Toukokuussa 2008 minut vangittiin poissaolevana eli yli 2 vuotta on jo kulunut erilaisissa vankeuksissa ja nykyinen matkustuskielto jatkuu edelleen heinäkuun loppuun asti viimeisimmän tiedon mukaan. Mikä loistava psykologinen strategia henkisen kidutuksen keinoin pyrkiä murskaamaan travellerin psyyke kieltämällä noudattamasta elämäntapaansa.


Samaa logiikkaa käyttäen voitaisiin kieltää uimareilta veteen meno, hölkkääjiltä juokseminen ja muusikoilta soittaminen. Kaikki tämä tähtää yhteen ja ainoaan päämäärään eli meille pyritään opettamaan ettemme itse saisi päättää omiin yksityisiin asioihimme liittyvistä yksityiskohdista.


Ystäviltäni on ryöstetty omaisuus, kodit ja kulkuvälineet. Avioeroja ja itsemurhia on tapahtunut. Epätoivo on käsin kosketeltavissa ja kadonnut luottamus yhteiskuntaa kohtaan on yhteinen nimittäjä yhä useamman kohdalla.


Eräs ystäväni otti yhteyttä ministeriin ja kertoi kansalaiseen kohdistuvasta poliisin tekemästä kohtuuttomasta ja aiheettomasta häirinnästä, mutta ministeri vastasi ettei toisten asioihin saa puuttua ilman valtakirjaa. Eli onko päättäjilläkin sellainen asenne ettei lähimmäisestä saa olla huolissaan vaan tulisi vain ummistaa silmänsä kun jotain pahaa tapahtuu omassa lähiympäristössä. Huolestuttava asenne, mitenkähän se vaikuttaa muihin päätöksiin ja esimerkiksi lakien säätämiseen.


Ihan äskettäin törmäsin jälleen kerran yhteen mielenkiintoiseen rajoittamismenetelmään, jonka uhriksi joutuneen vuodatusta sain ystävänä kuunnella. Kyseinen rajoitusmenetelmä on syövytetty niin syvälle että sitä pidetään jotenkin "normaalina" ilmiönä. Ystäväni epätoivo oli kuitenkin todellinen ja en löytänyt mitään keinoa miten olisin voinut auttaa häntä. Ystäväni ei saanut käyttää omia rahojaan kuten olisi halunnut. Rahat eivät olleet samanlaisessa KRP:n ja ulosottomiehen suorittamassa takavarikossa, kuin mitä olemme saaneet usein kokea vaan pankki rajoitti häntä käyttämästä omia rahojaan.


Kaikki on hyvin tarkkaan säännösteltyä, voimme maksaa maksu- tai luottokortilla, mutta kaikissa on tietyt rajat jotka meille on määritelty. Itse voimme joissain tapauksissa hieman vaikuttaa noihin rajoihin, mutta joudumme suorittaamaan anomisrituaaleja, jotta saisimme lisää limiittiä. Kyse on kuitenkin omista rahoistamme. Ja jos emme nöyränä alistu erilaisiin vuorokausi- tai kuukausikohtaisiin rajoituksiin erilaisten maksutapojen suhteen, niin asiakkuutemme saattaa loppua ihan milloin vain ja saattaa loppua vaikka nöyränä suorittaisimme kaikki rituaalit joita meiltä vaaditaan rahoituslaitosten ja muiden suhteen.


Ja asiasta toiseen, mutta hiukan samankaltaiseen. Onko sinunkin sähköpostilaatikkoon kolahtanut alla oleva viesi Moneybookersilta?


Dear Mr Hentunen, Thank you for contacting us. Based on your transaction history, we have reasonable grounds to discontinue our business relationship. Your Moneybookers account has been permanently closed. This decision cannot be a subject of negotiations. Kind regards, Moneybookers Security


Hentunen on sen verran yleinen sukunimi että en tiedä kehen he tuossa viestissään viittaavat, mutta hassua asiassa on se että jos he viittaisivat minuun, niin luulisi että lähettäisivät minullekin yllä olevan viestin, mutta sain kyseisen viestin eräältä ystävältäni, joka oli saanut tuon viestin Moneybookersilta. Ja ystäväni nimi ei ole Hentunen vaikka samanlainen tyypillinen nen-pääte hänenkin sukunimestään löytyy. Mielessä kävi, että onkohan Moneybookers lähettänyt kaikkille asiakkailleen yllä olevan tiedotteen, paitsi ei minulle.


Ihan ilman aasinsiltaa siirryn seuraavaksi metsien suojeluun. Puita kaadetaan, jotta voidaan tehdä paperia. Paperia "tarvitaan" muka siihen että sille voidaan kirjoittaa tai piirtää ja siten voidaan tiedottaa erilaisia asioita ihmisille. Metsänsuojeluaktivistit tai postilaatikosta tulvivaan papermäärään kyllästyneet liimasivat ensin "Ei Mainoksia" kyltin postilaatikkonsa kylkeen. Mikään ei oleellisesti muuttunut, koska suurin osa mainoksista onkin ilmaisjakelulehtiä. Ahkerimmat ja asialleen uskolliset liimasivat toisen kyltin, jossa lukee "Ei Ilmaisjakelulehtiä"


Itse yritin viedä asian vielä askeleen verran pidemmälle ja ruuvasin postilaatikon kylkeen kyltin "Ei Postia". Kun otetaan vielä huomioon se, että muutamaa ystävää lukuun ottamatta kovin moni ei osoitettani tiedä maistraatin turvakieltopäätöksen vuoksi, niin silti voin vain ihmetellä sitä valtavaa määrää paperia mikä edelleen virtaa postilaatikkooni. Seuraava askel on testata sitä sellaista pikaliimaa, joka jaksaa kannatella vaikka norsunkin tai jolla voi liimata kengistä kattoon kiinni.


Epäilen kuitenkin, että postinkantajalla on välineet, joilla raivata tiensä muovisen postilaatikon seinien läpi. Ajattelinkin, että teettäisin metallisen postilaatikon, joka näyttää aivan tavalliselta postilaatikolta, mutta kansi on hitsattu kiinni ja kannessa on teksti "Älä laita tänne mitään". Kartoitan ensin millainen kysyntä kyseiselle tuottelle olisi, joten jos olisit kiinnostunut tuotteesta tai oikeastaan voisimme tehdä asiakkaalle kustomoidun tuotteen siten, että ilmoita maililla seuraavat asiat:


1) Haluamasi postilaatikon väri

2) Haluamasi teksti

3) Haluamasi hinta mitä olet valmis laatikosta maksamaan


Saat tilausvahvistuksen viikon sisällä, jos pystymme tuotteen toimittamaan.


Niin paljon tapahtuu ihmeellisiä ja kummallisia asioita joka päivä, että sen takia en ole ennättänyt blogiin kirjoittaa läheskään kaikesta josta voisin mainita jotain. Nyt kuitenkin tänään vielä yhden asian haluaisin tuoda esille. Sellainen asia kuin PC, joka on lyhenne sanoista Personal Computer ja on suomennettuna henkilökohtainen tietokone. Henkilökohtainen tietokone on henkilökohtainen tietokone ja henkilökohtainen hammasharja on henkilökohtainen hammasharja.


Jos poliisi tai vaikka putkimies veisi sinun hammasharjasi vastoin tahtoasi ja tekisi sillä omia työhönsä liittyviä askareitaan muutaman päivän tai joitakin kuukausia ja palauttaisi sen sen jälkeen takaisin, niin rientäisitkö heti ensimmäisenä pesemään sillä hampaitasi? Vai kenties heittäisitkö hygienisyyteen tai henkilökohtaisuuteen vedoten kyseisen kapistuksen roskiin ja ottaisit käyttöön neitseellisen version jota kukaan toinen ei ole räplännyt.


Henkilökohtainen tietokone on enää vain tietokone eikä sillä ole enää mitään tekemistä henkilökohtaisuuden kanssa, jos joku toinen on tehnyt sille mitä haluaa. Yritäpä myydä arabille neitsyt, jota on ronkittu läpikotaisin KRP:n tai jonkun muun toimesta, niin huomaat että tavaran arvo on pudonnut aika tarkalleen 100 prosenttia tai enemmän.


Sama asia koskee mitä tahansa muutakin henkilökohtaista ja ihmisille omaa asiaa. Jos jokin otetaan väkivaltaisesti riistäen pois ja annetaan sen jälkeen takaisin, oli sitten kyse neitsyestä, hammasharjasta, tietokoneesta, sähköpostilaatikosta, pankkitilistä, kodista tai autosta, niin ei sillä ole enää samanlaista statusta kuin aikaisemmin.


Monelta meiltä on riistetty koko elämä ja joiltakin vain omaisuus sekä vapaus. Kun saamme ne takaisin, niin eivät ne ole enää samoja kuin aiemmin. Eräs henkilö esitti kysymyksen, että kuka maksaa kaiken tämän viranomaisten mielivaltaisuuden aiheuttaman vahingon. Vastauksen jokainen tietänee, ei kukaan voi korvata sitä vahinkoa joka on jo aiheutettu.


Asiallehan täytyisi tehdä jotakin? Sitä on niin kaavoihin kangistunut ja aivopestynyt, että ensimmäisenä tulisi mieleen perustaa vapauspuolue, sellaisen on joku jo viime vuonna perustanutkin, mutta miksi pyrkiä vaikuttamaan jonkun sellaisen instanssin avulla joka luo vain lisää ongelmia toisensa perään.


Japanissa oli aikoinaan vain 5 ammattia, joista Samurai oli yksi. Musashi kehoitti tuntemaan kaikkien ammattien tiet. Suomessa on varmaankin 5 tuhatta ammattia ja mitenkähän moni on ihan turhia olennaisen elämisen kannalta. Erota maallisten asioiden hyöty ja tappio oli yksi Musashin neuvoista ja ålå tee mitään turhaa on toinen. Enemmän Musashin opetuksista löytyy täältä.


Mung Tse, Opetukset on hyvä teos, joka kertoo toimivat periaatteet yhteiskuntarakenteen muodostamiseksi.


Suomessa on jotenkin keplotellut selkärangattomia otuksia useisiin johtaviin asemiin, moni noista otuksista ei edes tiedä Kuka on Mung Tse tai Miyamoto Musashi tai heillä ei ole edes välttävän tason ymmärrystä suosittelumarkkinoinnista tai valuuttatreidauksesta.


Uusi Valtio


Olen kyllästynyt seuraamaan sivusta kaiken maailman hössötystä ja joutavaa säätämistä, joten tänään 4. päivänä kesäkuuta 2010 (4. kesäkuuta 2553 thaimaalaisen ajanlaskun mukaan) olen perustanut oman valtion. Valtiolla ei ole nimeä, ainakaan vielä ja en tiedä tarvitaanko sellaista joskus jatkossa vai ei, muutoinkin kaikenlainen nimeäminen on monissa tapauksissa täysin joutavanpäiväistä.


Kyse on ehkä kuningaskunnasta tai ruhtinaskkunnasta, jossa ylintä päätösvaltaa harjoittaa hallitsija. Hallitsijahakemuksia otetaan vastaan ja kun valitsen hallitsijan, niin hän saa siten itse päättää oman tittelinsä mitä käyttää.


Valtiolla ei ole tällä hetkellä erityisiä omia maa-alueita, mutta jokainen kansalainen saa itse päättää missä liikkuu tällä planeetalla. Kansalaisuushakemusta ei tarvita vaan jokainen voi itse myöntää itselleen kansalaisuuden niin halutessaan. Kaikille kansalaisille myönnetään saman tien diplomaattinen koskemattomuus jota tulee muiden valtioiden kunnioittaa. Passia tai muita matkustusasiakirjoja ei enää tarvita vaan jokainen on vapaa liikkumaan miten itse haluaa.


Kenelläkään ei ole mitään velvollisuutta kantaa mukanaan mitään henkilöllisyysdokkumenttia, eikä kenenkään tarvitse tunnustaa mitään nimeä ellei itse niin halua. Jos kansalainen haluaa olla jonkun niminen tai pitää nykyisen nimensä, niin se on täysin hänen itsensä päätettävissään. Samoin kansalainen voi muuttaa nimeään milloin vain oman päätöksensä mukaan välittömästi milloin haluaa ja mitään erityistä nimenmuutosprosessia ei tarvita.


Kansalaisen ei tarvitse identifioida itseään kenellekään vaan voi vedota perustuslailliseen oikeuteensa ja olla ilmoittamatta mitään itsestään.


Jos joku ei kunnioita kansalaisen itsemääräämisoikeutta, niin tällaiselle taholle kansalainen voi sanoa "Fuck You", viitata kintaalla alaviistoon ja todeta samalla "turhaa" tai tehdä mitä vain saattaakseen toisen ymmärrykseen, että ei voi vähempää kiinnostaa.


Tarkempi perustuslaki kirjoitetaan myöhemmin jos sellaista tarvitaan, mutta näillä eväillä pitäisi tulla jo hyvin toimeen.


Vapaus on koittanut :-)