Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Uusi 856 miljoonan huijaus

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Wed, October 12, 2011 17:06:23
Viimevuoden yli 800 miljoonan huijaus on saamassa jatkoa, hallituksen juoni on selkeä, veronmaksajilta otetaan 856 miljoonaa euroa, joka annetaan oikeusministeriölle. Aiheesta mm. tässä lehtiartikkelissa. Ehdotankin valtiolle 656 miljoonan euron säästöä. Voin tästä lähtien hoitaa kaikki oikeusministeriön tehtävät vaivaisella 200 miljoonan euron vuosikorvauksella. Mitenkähän oikeusministeriö on saanut alunperin tuon aika kalliin urakkatarjouksensa hyväksytettyä??? Onkohan siinä noudatettu valtion hankintoihin käytettävää kilpailuttamista kaikkine sääntöineen?

Jos kilpailuttaminen on unohtunut, niin siinä on epäkohta joka tulisi pikimmiten korjata. Jos löytyy ainoastaan yksittäinen ministeriö, jolle syydetään rahaa noin tolkuttamasti ainoastaan muutaman hassun tehtävän hoitamiseksi, niin mikähän mahtaa olla tuhlausvietin määrä myös muissa asioissa. Tässä lista oikeusministeriön tehtävistä:

Lainvalmistelu

Oikeuslaitoksen toiminnan tukeminen

Rangaistusten täytäntöönpano

Kansainvälinen toiminta

Viestintä

Hallinnolliset tehtävät

Sisäinen tarkastus

Tietohallinto

Satamiljoonaa euroa per tehtävä, jos miljoonat ovat jakautuneet tasaisesti jokaista tehtävää kohden, niin luulisi Anna-Majalle jäävän joku euro pesämunaa pahan päivän varalle, vai pitäisikö sanoa majamunaa? Tässä pyramidikaavio kokonaisuudessaan, jossa näkyy kaikki sisäpiiriläiset.

Muualla kyllä säästetään. Rikosseuraamusvirasto lähetti kutsukirjeen saapua haastatteluun, jotta voisivat selvittää sovellunko yhdyskuntapalveluun mikäli joskus tulisi tuomio WinCapita tapauksessa. Matkustin 470 per suunta eli 940 kilometriä ja edestakainen matka kesti toista vuorokautta, mutta kun esitin 391 Eur matkakorvauslaskua, niin lupasivatkin vain alta 30 Eur. Lisäksi sain suritettavakseni ennen haastatteluun menoa yhdyskuntapalveluun verrattavaa toimintaa 10h edestä, niin Rikosseuraamusvirasto jätti sen täysin noteeraamatta. Mitenkähän oikeusministeriön muut matkakorvaushakemukset menevät läpi, matkustaakohan Anna-Majan pyramiidikaaviossakin olevat henkilöt yötä myöten maamme toiselta laidalta toiselle laidalle ja suorittavat vapaa-aikanaan kuumeen kourissa 10h työtehtäviä, vaikka lääkärin mukaan olisi sairaslomalla ja korvauksena saavat vaivaiset 26 Eur? Yhteensä 12h työtä ja melkein tuhatkilometria matkustamista alle kolmella kympillä. Kysyin että minne voin valittaa, niin sain vain hymyn kerta toteamuksen, että ei voi valittaa. Taidan kuitenkin laittaa palkkaturvahakemuksen vireille.

Poliisi on selvittänyt oman toimintansa perusteet

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Fri, September 30, 2011 18:08:43


Kirjoituksessani "Apua, soitin poliisille :-/" ehdotin että suomen paskalakit ottaisivat käyttöön heidän toimintaa kuvaavan sloganin. He eivät päätyneet ehdottamaani "Pysäytämme, vangitsemme ja eristämme" vaan ottivat käyttöön pari vielä rajumpaa slogania, joista ensimmäinen on samalla julkinen tunnustus, jossa he tunnustavat sen mihin heidän toimintansa perustuu. Ohessa on valokuva poliisiauton takaikkunasta, kyse ei ole mistään photoshoppauksesta tai muusta kuvankäsittelystä vaan heillä on todellakin kampanja, jolla tekevät toimintaansa tunnetuksi.


Kun USA:ssa poliisiautossa on teksti, "suojelua ja palvelua", niin todellakin, suomen paskalakit kertovat ihan suoraan "Välistävetäjä vie kaikilta" Meistä jokainen on omakohtaisesti todennut että tuo kyllä pitää paikkansa suomen virkavallan kohdalla erityisen hyvin. Heillä on useita eri tapoja toteuttaa tuota välistävetoa ja keinot sen kuin tulevat päivä päivältä yhä rajummiksi.


Näkyviä välistävedon tapoja, jotka johtavat mustaan tulevaisuuteen:


1) Kun katsotaan esimerkiksi liikennettä, niin aiemmin oli poliiseilla sellaiset kädessä pidettävät tutkat, joiden avulla vetivät välistä huikean prosentin autoilijoiden tuloista, joka oli sidoksissa autoilijan kuukausiansioon. Selkeä systeemi, jokaiselta puristetaan maksimit kunkin taloudellisen tilanteen mukaan. Tämä ei suinkaan välistävetäjille riittänyt vaan sen jälkeen tuli nopeusvalvontakamerat, joilla saatiin välistäveto automaattiseksi. Ahneus kuitenkin kasvoi, autoilijoiden jarrupalat kuluivat kun oppivat huomaamaan tolpat, niin oli aika saada tolpat paremmin sulautumaan maisemaan valitsemalla juuri sellaiset paikat, josta ne on vaikeampi huomata. Nyt viimeisin ahneuden huipentuma on se, että poliisit asettavat 100 km/h rajoitusalueelle tietyömerkin ja heti perään 30, 40 tai 50 nopeusrajoitusmerkin juuri ennen kameraa. Muutama viikko sitten tuli juuri edellämainitun kaltainen tapaus vastaan ja ihmettelin että missä se tietyö on? Ajelin vajaan kilometrin eteen päin, niin siellähän olikin tien vasemmalla puolella, keskellä peltoa, noin 50 metrin päästä tiestä traktori ja muutama tietyöpuomi asetettu somisteeksi ympärille.


2) Tapaus WinCapita on tuonut hyvin esille viranomaisrikollisten häikäilemättömän ja rajattoman ahneuden. Kyse ei kuitenkaan ole mistään yksittäistapauksesta vaan poliisi on anastanut ja laittomasti ottanut haltuunsa useiden kymmenien tuhansien ihmisten omaisuuksia. Viranomaisilla on suorat yhteydet jokaisen kansalaisen pankkitilitietoihin ja jos joku yrittäjä tai yksityinen kansalainen erehtyy pitämään tilinsä saldoa turhan suurena, niin kyllä tavalla tai toisella poliisit käyvät omaisuuteen käsiksi joko suoraan tai jonkun samaan joukkoon kuuluvan jaoston, kuten verottajan tai pankin avulla.


Musta tulevaisuus


Tuon toisen takalasin sloganin alapuolella olevan linkin takaa löytyy harmaan talouden mainos, jossa todetaan mm. seuraavaa: "Tästä on syytä ottaa selvää yleisen edun vuoksi ja ihan itsekkäistäkin syistä. Se on mahdollista tässä ja nyt. Tervetuloa harmaan talouden maailmaan." Harmaa talous on liiketoimintaa jossa ei suoriteta lakisääteisiä maksuja ja/tai veroja. Minne sakkotulot ja muu poliisien kansalaisilta ryöstämä omaisuus päätyy? Missä on tilinpäätöstiedot?


Löysin googlettamalla KRP:n Tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2005. Ensimmäisenä silmille pomppasi 2 lausetta. Ensimmäinen lause, "Johdon katsaus tomintaan", otsikon alla on sanasta sanaan seuraava: "Vuosi 2005 käynnistyi keskusrikospoliisissa täysin eri tavalla kuin oli suunniteltu." Näin maallikon näkökulmasta katsottuna herää heti kysymys KRP:n johdon pätevyydestä toteuttaa suunnitelmia. Otetaan vertailun vuoksi jokin toinen organisaatio, vaikkapa Toyota, mitenkähän kävisi firman johdolle, jos tilinpäätöskertomuksessa tunnustaisivat heti alkuun, että vuosi käynnistyi täysin eri tavalla kuin oli suunniteltu?


Kuulostaa melko mielisairaalta puuhalta. Jos KRP kertoisi tilinpäätöksessään, että vuosi käynnistyi hiukan sinne päin kuin oli suunniteltu, niin siinä olisi sentään jotain järkeä, mutta ei, vaan todellakin vuosi käynnistyi täysin eri tavalla kuin oli suunniteltu. Melko sattuman varaista toimintaa KRP:ltä ja heidän johdolta, vai kuinka?


Toinen silmiinpistävä ja toivoakin herättävä lause tilinpäätösasiakirjoissa on: "Tarkoituksena on paljastaa ja lopettaa koko ryhmän rikollinen toiminta. "Tuo kaikki siis vuonna 2005 ja nyt eletään jo vuotta 2011 KRP:n toiminnan edelleen jatkuessa. Mainostarrat poliisiautojen ikkunoissa kertovat karua kieltään siitä mihin ollaan menossa.

FBI:n uusi joukkotuhoase

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Sun, April 17, 2011 06:27:51
Yli 300 miljoonaa amerikkalaista on jäänyt tylsyyden vangeiksi viranomaisrikollisten toimesta. Tämä on suurin Yhdysvaltalaisia kohdannut katastrofi koko maan historiassa, joka jättää jälkeensä suuren 1929 vuoden pörssiromahduksen, 9/11 tapauksen ja muut pienet vastoinkäymiset.


Viranomaisrikolliset ovat hyökänneet pokerisivustoja kohtaan, Tähtäimessä olivat tällä kertaa mm. FullTilt ja PokerStars ja AbsolutePoker. Tähän mennessä vajaan parin vuorokauden aikana ovat sadat ihmiset menettäneet henkensä oman käden kautta. Kymmeniä tuhansia perheriitoja on tapahtunut vakavine seurauksineen, perheet hajoavat, ainoa toimeentulo on riistetty sadoilta tuhansilta perheiltä. Hätä, kurjuus, epävarmuus ja nälkä ovat astuneet sisään pysyviksi vieraiksi miljooniin koteihin ympäari maailman.


Tämä on vain ensimmäinen askel Yhdysvaltojen pyrkimyksissä tappaa oma kansakunta tylsyyteen. Parlamentissa on jo suunnitteilla seuraava askel eli lakialoite, joka kieltäisi kaiken muun pelaamisen paitsi Kimblen ja Afrikantähden. Kyseisten pelien myyminen olisi sallittua vain täysi-ikäisille vähintään 21 täyttäneille ja pelien ostajista tullaan pitämään rekisteriä ja jokainen joutuu ostaessaan allekirjoittamaan 4-sivuisen sopimuksen jossa ostaja vakuuttaa mm. että ei anna peliä toisten käsiin ilman omistajan valvontaa ja ettei pelejä pelata rahasta tai muita rahaan verrattavia hyödykkeitä panoksina käyttäen.


Toimittajamme, joka tarkkailee Juuni Laihua, Jäynä Luihua ja muita ketkuja, lähetti meille oheisen raportin: "Sain vinkin, että Laihu ja Luihu tapaisivat Kaivopuistossa mattolaiturin lähettyvillä olevassa pensaikossa. Pysäytin autoni ja käänsin suuntamikrofonin pensaikon suuntaan. Ensimmäisenä korviini kantautui läähätystä ja puuskutusta ja ajattelin että jumppaavatko ne pojat siellä keskenään, mutta sitten alkoi selvitä asioiden todellinen laita. Siellähän he onanoivat onnesta lukiessaan samalla Iltalehden juttua FBI:n iskusta nettipokeriyhtiöihin.


Aikuiset miehet todellakin saivat moininkertaista tyydytystä lukiessaan peliyhtiöiden ja kymmenien miljoonien ihmisten ahdingosta. Tässä heidän keskustelu siltä osin kuin on sopivaa julkaista kirjoitetussa muodossa.


Jäynä: Juuni, lopeta jo, rajansa kaikella, jatka illalla tuota himassa ja säästä Mosambikillekin jotain. Tajuux sä mitä tää tarkoittaa, ootko ehtiny funtsata tätä niinku syvällisemmin?


Juuni: En mä tiedä, en kai... oon vaan onnesta niin sekaisin aina kun jollain on tosi vaikeeta. Saan kiksejä siitä kun joku onnistuu pysäyttämään jotain kivaa.


Jäynä: Tää tarkoittaa sitä, et me voidaan tehdä Amerikat eli seurata niiden malliesimerkkiä. Saadaan kato kaikki suomalaiset taivutettua pelaamaan RAY:n sivustolla. Vedetään kaikki IP-osoitteen niin juntturaan että aina kun joku yrittää pelata nettipokeria jossain muualla, niin ohjataankin ne suoraan RAY:n sivulle.


Juuni: Toihan on nerokasta, sehän tarkoittaa sitä että meidän pokeri robotit tahkoaa meille hilloa ainaskin 400 prosenttia enemmän kuin tähän mennessä.


Jäynä: Joo, ja sit mulla on vielä sellainen lisäidea, että tehdään uusi laki joskus vuonna 2015 ja jälkiverotetaan takautuvasti kaikkia "pokerivoittoja" viiden vuoden ajalta. Ei suinkaan lasketa että mikä on pelaajan nettovoitto, vaan lasketaan kaikki voittokädet yhteen, mutta häviöitä ei saa laittaa mihinkään vähennyksiin. Tällä laskuopilla voidaan helposti verottaa plus miinus nolla tulostakin, mutta paljon käsiä pelaavia pelaajia ainaskin 20 tuhannen euron kuukausitulon mukaan, vaikka ne ei ois voittaneet mitään.


Juuni: Toihan on nerokasta, mutta tuostahan syntyy ihan älytön haloo, ei tuollaista kukaan niele.


Jäynä: Sä et muista että media on meidän naruissa, sillä muokataan ilmapiiri suosiollisemmaksi, saadaan kaikki nettipelaajat näyttämään tosi toopeilta rikollisilta ja veronkiertäjiltä. Laitetaan lisäksi kaikki häkkiin jotka kitisee vastaan. Tehdään sellainen poliisilaki, että ei tarvita mitään oikeudenkäyntejä vaan poliisi voi laittaa kenet vaan vankilaan ihan oman harkintansa mukaan. Tähän mennessähän vain tutkinnanjohtajat ja käräjäoikeudet ovat voineet laittaa ihmisiä pidemmäksi ajaksi kiven sisään.


Juuni: Ois se kyl hienoo, ettei tartteis lahjoa käräjäoikeuden tuomareita jatkossa vaan pientä voitelua vaan kaiken maailman rivipoliiseille, jotka ei oo kovin välkkyjä ja kuka vaan saadaan vaiennettua hetkessä."


Katsaus historiaan


Tähän ollaan tultu, mutta tämä on vain välietappi. Millainen on ihmiskunnan kohtalo, ellemme saa kitkettyä viranomaismafiaa pois yhteiskuntiemme valtakoneistosta.


Tänään aamukävelyllä palasin mielessäni samoissa maisemissa ajassa taaksepäin 20-30 vuotta ja mietin mikä on katukuvassa suurin muutos historian saatossa?


Ensin katosivat kulkukoirat, sitten puliukot, seuraavana olivat vuorossa kylähullut tai muuten hieman boheemit sekä originellit persoonat.


Pillurallia ensin vaikeutettiin liikennemerkein ja poliisivalvonnan kera ja lopulta internetin ja kännyköiden myötä loppui sosiaalinen live-kanssakäyminen lähes kokonaan.


Nytkin jos satunnaisesti näkee nuorisoa jossain 4 seinän ulkopuolella, niin siellä saattaa olla viiden henkilön ryhmä, joista jokainen on "omissa oloissaan" tai toisin sanoen on virtuaaliyhteydessä jonkin kommunikaatiovälineen avulla johonkin toiseen paikalla olemattomaan henkilöön.


Sitä kun nykymaailman lainsäädännön ja mediatuomioistuinten valossa tarkastelee elämäänsä taaksepäin, niin mitään laillista ja/tai paheksumatonta toimintaa en ole koskaan eläissäni harjoittanut. Sama on totta monen muunkin kohdalla, joka on uskaltanut elää aiemmin normaaliksi luokiteltua tavallista elämää.


WinCapita case edistyy?


KRP tiedotti että vuoden 2008 aikana ensimmäiset tapaukset nuijitaan oikeudessa.


Tammikuussa 2010 eli yli vuosi sitten valtakunnan syyttäjä Mika Appelsiini oli Egyptissä tutustumassa pyramideihin. KRP ei ole vieläkään tutkinut kenen rahoilla Mika tuon "lomamatkan" teki.


Pari talvea on menny jo siitä kun Maria Vuorovirta-Heikkinen lupaili että tapaus siirtyy talvella syyttäjälle.


Vuoden 2010 keväällä viranomaisrikollisilta saamissani raporteissa lupailtiin että saman vuoden loppukesästä olisi tutkinta osaltani jo valmis.


Sain tällä viikolla syyttäjältä kirjeen, josta pystyi rivein välistä lukemaan, että esitutkinani on päättynyt vihdoinkin tämän vuoden tammikuussa ja samassa paperissa luvattiin syyteharkintani valmistuvan kevään 2011 aikana ja viimeistään kesän 2011 aikana pääsisin Pohjois-Savon käräjäoikeuteen jos uskaltavat syyttää jostain.

Uusinta yleisön pyynnöstä liittyen SiteTalk:iin

Kirjoitin joskus vuosi sitten 26.2.2010 blogissani seuraavaa: "Jos Facebook sivut katoaa tai vaikka ei katoaisikaan, niin päätin reksiteröityä sellaiseen kuin SiteTalk. Tulevaisuus näyttänee tuleeko siitä Facebookin veroista vai pyyhkäiseekö ohi siitä. Sinne voi rekisteröityä ihan ilmaiseksi.

Jotkut rohkeimmat ovat tietääkseni liittyneet tätä kautta vaikka silloin joutuu kaivamaan kuvetta jotain 149 - 2000 Eur väliltä ja vastineeksi saa osakkeita yms. En kuitenkaan uskalla suositella kenellekään liittymistä tai suosittelua koska silloin on taas olemassa riski siitä, että joutuu kuulusteluihin tai tutkintavankeuteen."

Ne reilu vuosi myöhemmin voin todeta että osakkeet on optioita ja hinta on pompsahtanut reilusti enemmän kuin 400 prosenttia vuoden aikana. Ja eräälle ystävälleni kävi jo niin että Facebook katosi hänen osaltaan, kun potkaisivat hänet lopullisesti pihalle ilman mitään järkevää selitystä. SiteTalk on ihan hyvä vaihtoehto.