Riston blogi

Riston blogi

Ihmisryöstö ja ihmiskauppa ovat rikoksia!!!

Ihmisryöstössä ihminen kaapataan ja hänen vapaus riistetään vastoin hänen tahtoaan. Ihmiskauppa on orjuuden moderni muoto, jossa rikolliset saavat taloudellista hyötyä ja uhri joutuu kärsimään epäinhimillisissä olosuhteissa.

Uusi 856 miljoonan huijaus

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Wed, October 12, 2011 17:06:23
Viimevuoden yli 800 miljoonan huijaus on saamassa jatkoa, hallituksen juoni on selkeä, veronmaksajilta otetaan 856 miljoonaa euroa, joka annetaan oikeusministeriölle. Aiheesta mm. tässä lehtiartikkelissa. Ehdotankin valtiolle 656 miljoonan euron säästöä. Voin tästä lähtien hoitaa kaikki oikeusministeriön tehtävät vaivaisella 200 miljoonan euron vuosikorvauksella. Mitenkähän oikeusministeriö on saanut alunperin tuon aika kalliin urakkatarjouksensa hyväksytettyä??? Onkohan siinä noudatettu valtion hankintoihin käytettävää kilpailuttamista kaikkine sääntöineen?

Jos kilpailuttaminen on unohtunut, niin siinä on epäkohta joka tulisi pikimmiten korjata. Jos löytyy ainoastaan yksittäinen ministeriö, jolle syydetään rahaa noin tolkuttamasti ainoastaan muutaman hassun tehtävän hoitamiseksi, niin mikähän mahtaa olla tuhlausvietin määrä myös muissa asioissa. Tässä lista oikeusministeriön tehtävistä:

Lainvalmistelu

Oikeuslaitoksen toiminnan tukeminen

Rangaistusten täytäntöönpano

Kansainvälinen toiminta

Viestintä

Hallinnolliset tehtävät

Sisäinen tarkastus

Tietohallinto

Satamiljoonaa euroa per tehtävä, jos miljoonat ovat jakautuneet tasaisesti jokaista tehtävää kohden, niin luulisi Anna-Majalle jäävän joku euro pesämunaa pahan päivän varalle, vai pitäisikö sanoa majamunaa? Tässä pyramidikaavio kokonaisuudessaan, jossa näkyy kaikki sisäpiiriläiset.

Muualla kyllä säästetään. Rikosseuraamusvirasto lähetti kutsukirjeen saapua haastatteluun, jotta voisivat selvittää sovellunko yhdyskuntapalveluun mikäli joskus tulisi tuomio WinCapita tapauksessa. Matkustin 470 per suunta eli 940 kilometriä ja edestakainen matka kesti toista vuorokautta, mutta kun esitin 391 Eur matkakorvauslaskua, niin lupasivatkin vain alta 30 Eur. Lisäksi sain suritettavakseni ennen haastatteluun menoa yhdyskuntapalveluun verrattavaa toimintaa 10h edestä, niin Rikosseuraamusvirasto jätti sen täysin noteeraamatta. Mitenkähän oikeusministeriön muut matkakorvaushakemukset menevät läpi, matkustaakohan Anna-Majan pyramiidikaaviossakin olevat henkilöt yötä myöten maamme toiselta laidalta toiselle laidalle ja suorittavat vapaa-aikanaan kuumeen kourissa 10h työtehtäviä, vaikka lääkärin mukaan olisi sairaslomalla ja korvauksena saavat vaivaiset 26 Eur? Yhteensä 12h työtä ja melkein tuhatkilometria matkustamista alle kolmella kympillä. Kysyin että minne voin valittaa, niin sain vain hymyn kerta toteamuksen, että ei voi valittaa. Taidan kuitenkin laittaa palkkaturvahakemuksen vireille.

Poliisi on selvittänyt oman toimintansa perusteet

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Fri, September 30, 2011 18:08:43


Kirjoituksessani "Apua, soitin poliisille :-/" ehdotin että suomen paskalakit ottaisivat käyttöön heidän toimintaa kuvaavan sloganin. He eivät päätyneet ehdottamaani "Pysäytämme, vangitsemme ja eristämme" vaan ottivat käyttöön pari vielä rajumpaa slogania, joista ensimmäinen on samalla julkinen tunnustus, jossa he tunnustavat sen mihin heidän toimintansa perustuu. Ohessa on valokuva poliisiauton takaikkunasta, kyse ei ole mistään photoshoppauksesta tai muusta kuvankäsittelystä vaan heillä on todellakin kampanja, jolla tekevät toimintaansa tunnetuksi.


Kun USA:ssa poliisiautossa on teksti, "suojelua ja palvelua", niin todellakin, suomen paskalakit kertovat ihan suoraan "Välistävetäjä vie kaikilta" Meistä jokainen on omakohtaisesti todennut että tuo kyllä pitää paikkansa suomen virkavallan kohdalla erityisen hyvin. Heillä on useita eri tapoja toteuttaa tuota välistävetoa ja keinot sen kuin tulevat päivä päivältä yhä rajummiksi.


Näkyviä välistävedon tapoja, jotka johtavat mustaan tulevaisuuteen:


1) Kun katsotaan esimerkiksi liikennettä, niin aiemmin oli poliiseilla sellaiset kädessä pidettävät tutkat, joiden avulla vetivät välistä huikean prosentin autoilijoiden tuloista, joka oli sidoksissa autoilijan kuukausiansioon. Selkeä systeemi, jokaiselta puristetaan maksimit kunkin taloudellisen tilanteen mukaan. Tämä ei suinkaan välistävetäjille riittänyt vaan sen jälkeen tuli nopeusvalvontakamerat, joilla saatiin välistäveto automaattiseksi. Ahneus kuitenkin kasvoi, autoilijoiden jarrupalat kuluivat kun oppivat huomaamaan tolpat, niin oli aika saada tolpat paremmin sulautumaan maisemaan valitsemalla juuri sellaiset paikat, josta ne on vaikeampi huomata. Nyt viimeisin ahneuden huipentuma on se, että poliisit asettavat 100 km/h rajoitusalueelle tietyömerkin ja heti perään 30, 40 tai 50 nopeusrajoitusmerkin juuri ennen kameraa. Muutama viikko sitten tuli juuri edellämainitun kaltainen tapaus vastaan ja ihmettelin että missä se tietyö on? Ajelin vajaan kilometrin eteen päin, niin siellähän olikin tien vasemmalla puolella, keskellä peltoa, noin 50 metrin päästä tiestä traktori ja muutama tietyöpuomi asetettu somisteeksi ympärille.


2) Tapaus WinCapita on tuonut hyvin esille viranomaisrikollisten häikäilemättömän ja rajattoman ahneuden. Kyse ei kuitenkaan ole mistään yksittäistapauksesta vaan poliisi on anastanut ja laittomasti ottanut haltuunsa useiden kymmenien tuhansien ihmisten omaisuuksia. Viranomaisilla on suorat yhteydet jokaisen kansalaisen pankkitilitietoihin ja jos joku yrittäjä tai yksityinen kansalainen erehtyy pitämään tilinsä saldoa turhan suurena, niin kyllä tavalla tai toisella poliisit käyvät omaisuuteen käsiksi joko suoraan tai jonkun samaan joukkoon kuuluvan jaoston, kuten verottajan tai pankin avulla.


Musta tulevaisuus


Tuon toisen takalasin sloganin alapuolella olevan linkin takaa löytyy harmaan talouden mainos, jossa todetaan mm. seuraavaa: "Tästä on syytä ottaa selvää yleisen edun vuoksi ja ihan itsekkäistäkin syistä. Se on mahdollista tässä ja nyt. Tervetuloa harmaan talouden maailmaan." Harmaa talous on liiketoimintaa jossa ei suoriteta lakisääteisiä maksuja ja/tai veroja. Minne sakkotulot ja muu poliisien kansalaisilta ryöstämä omaisuus päätyy? Missä on tilinpäätöstiedot?


Löysin googlettamalla KRP:n Tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2005. Ensimmäisenä silmille pomppasi 2 lausetta. Ensimmäinen lause, "Johdon katsaus tomintaan", otsikon alla on sanasta sanaan seuraava: "Vuosi 2005 käynnistyi keskusrikospoliisissa täysin eri tavalla kuin oli suunniteltu." Näin maallikon näkökulmasta katsottuna herää heti kysymys KRP:n johdon pätevyydestä toteuttaa suunnitelmia. Otetaan vertailun vuoksi jokin toinen organisaatio, vaikkapa Toyota, mitenkähän kävisi firman johdolle, jos tilinpäätöskertomuksessa tunnustaisivat heti alkuun, että vuosi käynnistyi täysin eri tavalla kuin oli suunniteltu?


Kuulostaa melko mielisairaalta puuhalta. Jos KRP kertoisi tilinpäätöksessään, että vuosi käynnistyi hiukan sinne päin kuin oli suunniteltu, niin siinä olisi sentään jotain järkeä, mutta ei, vaan todellakin vuosi käynnistyi täysin eri tavalla kuin oli suunniteltu. Melko sattuman varaista toimintaa KRP:ltä ja heidän johdolta, vai kuinka?


Toinen silmiinpistävä ja toivoakin herättävä lause tilinpäätösasiakirjoissa on: "Tarkoituksena on paljastaa ja lopettaa koko ryhmän rikollinen toiminta. "Tuo kaikki siis vuonna 2005 ja nyt eletään jo vuotta 2011 KRP:n toiminnan edelleen jatkuessa. Mainostarrat poliisiautojen ikkunoissa kertovat karua kieltään siitä mihin ollaan menossa.

FBI:n uusi joukkotuhoase

Vuosi 2011Posted by Risto Hentunen Sun, April 17, 2011 06:27:51
Yli 300 miljoonaa amerikkalaista on jäänyt tylsyyden vangeiksi viranomaisrikollisten toimesta. Tämä on suurin Yhdysvaltalaisia kohdannut katastrofi koko maan historiassa, joka jättää jälkeensä suuren 1929 vuoden pörssiromahduksen, 9/11 tapauksen ja muut pienet vastoinkäymiset.


Viranomaisrikolliset ovat hyökänneet pokerisivustoja kohtaan, Tähtäimessä olivat tällä kertaa mm. FullTilt ja PokerStars ja AbsolutePoker. Tähän mennessä vajaan parin vuorokauden aikana ovat sadat ihmiset menettäneet henkensä oman käden kautta. Kymmeniä tuhansia perheriitoja on tapahtunut vakavine seurauksineen, perheet hajoavat, ainoa toimeentulo on riistetty sadoilta tuhansilta perheiltä. Hätä, kurjuus, epävarmuus ja nälkä ovat astuneet sisään pysyviksi vieraiksi miljooniin koteihin ympäari maailman.


Tämä on vain ensimmäinen askel Yhdysvaltojen pyrkimyksissä tappaa oma kansakunta tylsyyteen. Parlamentissa on jo suunnitteilla seuraava askel eli lakialoite, joka kieltäisi kaiken muun pelaamisen paitsi Kimblen ja Afrikantähden. Kyseisten pelien myyminen olisi sallittua vain täysi-ikäisille vähintään 21 täyttäneille ja pelien ostajista tullaan pitämään rekisteriä ja jokainen joutuu ostaessaan allekirjoittamaan 4-sivuisen sopimuksen jossa ostaja vakuuttaa mm. että ei anna peliä toisten käsiin ilman omistajan valvontaa ja ettei pelejä pelata rahasta tai muita rahaan verrattavia hyödykkeitä panoksina käyttäen.


Toimittajamme, joka tarkkailee Juuni Laihua, Jäynä Luihua ja muita ketkuja, lähetti meille oheisen raportin: "Sain vinkin, että Laihu ja Luihu tapaisivat Kaivopuistossa mattolaiturin lähettyvillä olevassa pensaikossa. Pysäytin autoni ja käänsin suuntamikrofonin pensaikon suuntaan. Ensimmäisenä korviini kantautui läähätystä ja puuskutusta ja ajattelin että jumppaavatko ne pojat siellä keskenään, mutta sitten alkoi selvitä asioiden todellinen laita. Siellähän he onanoivat onnesta lukiessaan samalla Iltalehden juttua FBI:n iskusta nettipokeriyhtiöihin.


Aikuiset miehet todellakin saivat moininkertaista tyydytystä lukiessaan peliyhtiöiden ja kymmenien miljoonien ihmisten ahdingosta. Tässä heidän keskustelu siltä osin kuin on sopivaa julkaista kirjoitetussa muodossa.


Jäynä: Juuni, lopeta jo, rajansa kaikella, jatka illalla tuota himassa ja säästä Mosambikillekin jotain. Tajuux sä mitä tää tarkoittaa, ootko ehtiny funtsata tätä niinku syvällisemmin?


Juuni: En mä tiedä, en kai... oon vaan onnesta niin sekaisin aina kun jollain on tosi vaikeeta. Saan kiksejä siitä kun joku onnistuu pysäyttämään jotain kivaa.


Jäynä: Tää tarkoittaa sitä, et me voidaan tehdä Amerikat eli seurata niiden malliesimerkkiä. Saadaan kato kaikki suomalaiset taivutettua pelaamaan RAY:n sivustolla. Vedetään kaikki IP-osoitteen niin juntturaan että aina kun joku yrittää pelata nettipokeria jossain muualla, niin ohjataankin ne suoraan RAY:n sivulle.


Juuni: Toihan on nerokasta, sehän tarkoittaa sitä että meidän pokeri robotit tahkoaa meille hilloa ainaskin 400 prosenttia enemmän kuin tähän mennessä.


Jäynä: Joo, ja sit mulla on vielä sellainen lisäidea, että tehdään uusi laki joskus vuonna 2015 ja jälkiverotetaan takautuvasti kaikkia "pokerivoittoja" viiden vuoden ajalta. Ei suinkaan lasketa että mikä on pelaajan nettovoitto, vaan lasketaan kaikki voittokädet yhteen, mutta häviöitä ei saa laittaa mihinkään vähennyksiin. Tällä laskuopilla voidaan helposti verottaa plus miinus nolla tulostakin, mutta paljon käsiä pelaavia pelaajia ainaskin 20 tuhannen euron kuukausitulon mukaan, vaikka ne ei ois voittaneet mitään.


Juuni: Toihan on nerokasta, mutta tuostahan syntyy ihan älytön haloo, ei tuollaista kukaan niele.


Jäynä: Sä et muista että media on meidän naruissa, sillä muokataan ilmapiiri suosiollisemmaksi, saadaan kaikki nettipelaajat näyttämään tosi toopeilta rikollisilta ja veronkiertäjiltä. Laitetaan lisäksi kaikki häkkiin jotka kitisee vastaan. Tehdään sellainen poliisilaki, että ei tarvita mitään oikeudenkäyntejä vaan poliisi voi laittaa kenet vaan vankilaan ihan oman harkintansa mukaan. Tähän mennessähän vain tutkinnanjohtajat ja käräjäoikeudet ovat voineet laittaa ihmisiä pidemmäksi ajaksi kiven sisään.


Juuni: Ois se kyl hienoo, ettei tartteis lahjoa käräjäoikeuden tuomareita jatkossa vaan pientä voitelua vaan kaiken maailman rivipoliiseille, jotka ei oo kovin välkkyjä ja kuka vaan saadaan vaiennettua hetkessä."


Katsaus historiaan


Tähän ollaan tultu, mutta tämä on vain välietappi. Millainen on ihmiskunnan kohtalo, ellemme saa kitkettyä viranomaismafiaa pois yhteiskuntiemme valtakoneistosta.


Tänään aamukävelyllä palasin mielessäni samoissa maisemissa ajassa taaksepäin 20-30 vuotta ja mietin mikä on katukuvassa suurin muutos historian saatossa?


Ensin katosivat kulkukoirat, sitten puliukot, seuraavana olivat vuorossa kylähullut tai muuten hieman boheemit sekä originellit persoonat.


Pillurallia ensin vaikeutettiin liikennemerkein ja poliisivalvonnan kera ja lopulta internetin ja kännyköiden myötä loppui sosiaalinen live-kanssakäyminen lähes kokonaan.


Nytkin jos satunnaisesti näkee nuorisoa jossain 4 seinän ulkopuolella, niin siellä saattaa olla viiden henkilön ryhmä, joista jokainen on "omissa oloissaan" tai toisin sanoen on virtuaaliyhteydessä jonkin kommunikaatiovälineen avulla johonkin toiseen paikalla olemattomaan henkilöön.


Sitä kun nykymaailman lainsäädännön ja mediatuomioistuinten valossa tarkastelee elämäänsä taaksepäin, niin mitään laillista ja/tai paheksumatonta toimintaa en ole koskaan eläissäni harjoittanut. Sama on totta monen muunkin kohdalla, joka on uskaltanut elää aiemmin normaaliksi luokiteltua tavallista elämää.


WinCapita case edistyy?


KRP tiedotti että vuoden 2008 aikana ensimmäiset tapaukset nuijitaan oikeudessa.


Tammikuussa 2010 eli yli vuosi sitten valtakunnan syyttäjä Mika Appelsiini oli Egyptissä tutustumassa pyramideihin. KRP ei ole vieläkään tutkinut kenen rahoilla Mika tuon "lomamatkan" teki.


Pari talvea on menny jo siitä kun Maria Vuorovirta-Heikkinen lupaili että tapaus siirtyy talvella syyttäjälle.


Vuoden 2010 keväällä viranomaisrikollisilta saamissani raporteissa lupailtiin että saman vuoden loppukesästä olisi tutkinta osaltani jo valmis.


Sain tällä viikolla syyttäjältä kirjeen, josta pystyi rivein välistä lukemaan, että esitutkinani on päättynyt vihdoinkin tämän vuoden tammikuussa ja samassa paperissa luvattiin syyteharkintani valmistuvan kevään 2011 aikana ja viimeistään kesän 2011 aikana pääsisin Pohjois-Savon käräjäoikeuteen jos uskaltavat syyttää jostain.

Uusinta yleisön pyynnöstä liittyen SiteTalk:iin

Kirjoitin joskus vuosi sitten 26.2.2010 blogissani seuraavaa: "Jos Facebook sivut katoaa tai vaikka ei katoaisikaan, niin päätin reksiteröityä sellaiseen kuin SiteTalk. Tulevaisuus näyttänee tuleeko siitä Facebookin veroista vai pyyhkäiseekö ohi siitä. Sinne voi rekisteröityä ihan ilmaiseksi.

Jotkut rohkeimmat ovat tietääkseni liittyneet tätä kautta vaikka silloin joutuu kaivamaan kuvetta jotain 149 - 2000 Eur väliltä ja vastineeksi saa osakkeita yms. En kuitenkaan uskalla suositella kenellekään liittymistä tai suosittelua koska silloin on taas olemassa riski siitä, että joutuu kuulusteluihin tai tutkintavankeuteen."

Ne reilu vuosi myöhemmin voin todeta että osakkeet on optioita ja hinta on pompsahtanut reilusti enemmän kuin 400 prosenttia vuoden aikana. Ja eräälle ystävälleni kävi jo niin että Facebook katosi hänen osaltaan, kun potkaisivat hänet lopullisesti pihalle ilman mitään järkevää selitystä. SiteTalk on ihan hyvä vaihtoehto.

Rotuhygienian uusi aikakausi

Joulukuu 2010Posted by Risto Hentunen Wed, December 08, 2010 19:33:43

Pakkorokotuslaki väestömäärän kontrolloimiseksi ja jalostamiseksi tullee voimaan ensi vuoden alusta.


"12 §


Kunnan on järjestettävä yleisiä pakollisia rokotuksia sellaisen tartuntataudin leviämisen estämiseksi, joka voi saada aikaan huomattavaa vahinkoa väestön tai sen osan terveydelle, taikka muusta terveydenhoidollisesti tärkeästä syystä. Valtioneuvosto päättää pakollisen rokotuksen toimeenpanon ajankohdasta ja siitä, mitä väestönosaa, ryhmää tai ikäluokkaa rokottamisvelvollisuus koskee, minkä ajan päätös on voimassa sekä mitä rokotuksessa on muutoin noudatettava. Ennen päätöksen tekemistä asiasta on hankittava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunto, jollei Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ole tehnyt asiaa koskevaa esitystä."


Sokeripaloissa syötetyt poliovirukset tappoivat aikoinaan lähinnä vanhuksia, sikaflunssarokoite saa aikaan narkolepsiaa jne. jne.


Mikäli tuo laki tulee voimaan, niin ajatelkaapa miltä näyttää katukuva ensi vuonna kun poliisit raahaa kahleissa vastaan pyristeleviä rokotuskammoisia ihmisiä terveyskeskukseen piikitettäväksi.


Joskus muistaakseni 1980-luvulla joutui lääkäri Riitta Kauppinen Piekämäellä pakkohoitoon kun toi esille epäilynsä veden kautta annostellun legionellabakteerin vaikutuksista potilaisiin.


Oletetaanpa vaikka että valtioneuvosto päättää rokotuttaa kaikki jälki-istuntoon joutuneet peruskoulujen oppilaat tai sellaiset henkilöt, jotka eivät ole saaneet ainuttakaan pysäköintisakkoa vaikka olisivat autoilleet monta vuotta. Nyt sitten täsmärokotteella aiheutetaan hajamielisyyttä ja sen jälkeen kaupunkien pysäköintisakkotulot nousevat aivan uudelle tasolle kun ihmiset unohtavat säätää parkkikiekkonsa oikein.


Entä jos kaikki internetissä blogipalstaa kirjoittavat rokotettaisiin jollain täsmärokotteella, joka saa heidät kirjoittamaan ennakkoluulottomasti rokotusmyönteisiä kirjoituksia.


Lisäksi tuo kohta tuossa laissa "...minkä ajan päätös on voimassa sekä mitä rokotuksessa on muutoin noudatettava." luo aika paljon valinnanvapautta ja vain valtioneuvoston mielikuvitus asettaa rajat sille mitä he voivat määrätä noudatettavaksi. Voivat vaikka määräävät, että opettajat saavat rokottaa koulussa ylivilkkaiksi arvioimiaan lapsia aina ruokatunnin aikaan.


Entäpä erityinen verkostomarkkinoijille suunniteltu rokotus, tai taksikuskeille tai vaikkapa sairaaloiden pitkäaikaispotilaille suunnattu tehosterokotus, joka vähentäisi huomattavasti sairastamiseen käytettävää aikaa.


Valtioneuvosto voisi päättää, että jokaisen rokotettavaksi tarkoitetun tulisi noudattaa pelkkää hiilihydraattidiettiä 2 kuukautta ennen piikitystä.


Tosi asia on, että yksilön vapautta pyritään rajoittamaan aivan liikaa ja kun se tapahtuu asteittain ja erilaisilla markkinapuheilla tai sitten kaikessa hiljaisuudessa säädetyillä uusilla lakipykälillä, niin tavallinen ihminen mukautuu pikkuhiljaa siihen että hän ei saa enää päättää ollenkaan omista asioistaan.


Onneksi on Veroton, jonka kansalaisten ei tarvitse ottaa mitään rokotteita, joita eivät halua. Suomen perustuslakikin suojaa suomessa asuvia Verottoman kansalaisia, joilla on oikeus omaan kulttuuriin joka ei sisällä mitään järjettömiä pakottamisia mihinkään.


Milloin joku suomessa tajuaisi tehdä lakialoitteen, että yhtään uutta lakia ei enää tulisi lisää. Eikö lakeja ole jo ihan tarpeeksi. Ihmiset pärjäsivät ihan hyvin kymmeniä vuosia sitten jolloin lakeja oli paljon vähemmän. Tai voitaisiin säätää laki jolla mitätöitäisiin kaikki viimeisen 50-vuoden aikana säädetyt järjettömät lait.


Olen saanut viimeaikoina kyselyitä siihen liittyen, että miksi olen kirjoittanut niin vähän viimeaikoina blogiini. Osasyy lienee se, että olen kärsinyt yhtä aikaa kaamosmasennuksesta ja kevätväsymyksestä. Molemmat on sellaisia vaivoja, joilta vältyin monen vuoden ajan. Minun ja monen muun WinCapitalaisen liikkumista on rajoitettu ja auringon määrä on jäänyt siten liian vähäiseksi.


Pohjoisen kylmyyden vangiksi on monet meistä tuomittu ja vieläkään ei ole näköpiirissä milloin pääsisi oikeuteen puolustautumaan ja hakemaan vapautta tästä pitkästä piinasta. Nyt olen jo 2 vuotta ja 7 kuukautta kärsinyt laittomasta tuomiosta, jonka olen saanut ilman oikeudenkäyntiä jossa olisin päässyt itseäni puolustamaan.


Hyvin vähällä olen päässyt verrattuna moniin ystäviini, joiden rahat joutuivat pitkäkyntisten viranomaisrikollisten käsiin ja joiden perhe-elämä, ihmissuhteet ja taloudellinen turvallisuus on riistetty ja kaikki edelleen viranomaisten "syytä epäillä" lausuman vuoksi ilman ainuttakaan puolueetonta oikeudenkäyntiä, jossa olisi mahdollista puolustaa itseään.


Paljon iloisempia ja hauskempia kirjoituksia tuli väsättyä silloin kun ympäri Aasiaa sain matkustella Interpol kintereillä. Pysyi mieli ihan eri tavalla virkeänä. Tähän aikaan vuodesta ne ystävät, joille on jotain jäänyt KRP:n ryöstöoperaation jäljiltä, matkustavat muuttolintujen tavoin sinne missä aurinko paistaa, toiset meistä toivottavat hyvää matkaa ja toivovat pääsevänsä ensi kerralla mukaan.


Ne teistä jotka pääsevät matkustamaan suhteellisen vapaasti, niin punnitkaa tarkoin, onko turvallista jäädä odottamaan seuraavaa rokotetta :-)

Moneybokersin uusi bonus?

Joulukuu 2010Posted by Risto Hentunen Thu, December 02, 2010 23:14:45
Mitä yhtäläistä on näillä kolmella Moneybookersin asiakkaalla?


Hannu Kailajärvi (WinCapita)

Julian Assange (WikiLeaks)

Risto Hentunen (eläkeläinen)


Jokainen heistä on käyttänyt aktiivisesti Moneybookers tiliä ja jokaisen tilin Moneybookers on jäädyttänyt.


Hannu, Julian ja Risto ovat jokainen päätyneet Interpolin etsintäkuulutettujen listalle, heistä nyt Julian viimeisimpänä.


Miten moni Moneybookers tilin haltija on joutunut Interpolin listalle.


Uskallatko vielä avata itsellesi Moneybookers tilin?


Natsit ryöstivät aikoinaan omaisuuden juutalaisilta ja veivät heidät keskitysleireille poltettavaksi. Nykyään taas esimerkiksi PayPal, Moneybookers, Nordea, KRP ovat vieneet satoja miljoonia euroja ihmisten rahoja, "parhaat asiakkaat" joutuvat Interpolin etsintäkuuluttamaksi ja lukuisat muut ovat joutuneet KRP: kaappaamaksi ja joutuneet kärsimään kidutuksesta epäinhimillisissä olosuhteisissa. Lisäksi media ryöpyttää henkilöitä nimellä medioissa vuosikausia syyllistäen ilman ensimmäistäkään aiheeseen liittyvää oikeuden tuomiota.


Viesti on aivan selvä, mitä kansalle yritetään "opettaa". Pysy köyhänä ja venytä euroa siten että hädin tuskin pääset aina seuraavaan tilipäivään, niin saat olla suhteellisen rauhassa. Vaurastu tai tuo esille yhteiskunnan mädännäisyys, niin joudut median sekä viranomaisten hampaisiin ja elämäsi vaikeutuu.


Kevätväsymys ja kaamosmasennus yrittää tuoda kylmyyden ja pimeyden vangille kyvyttömyyden kirjoittaa valoisista asioista. Asiat kuitenkin etenevät koko ajan ja luomme itse valoisamman tulevaisuuden.


Kevättä odotellen....

Rikostoimittajamme raportti

Lokakuu 2010Posted by Risto Hentunen Wed, October 20, 2010 21:51:42
Nimettömänä pysyttelevä rikostoimittajamme on tunnetun etsivätoimiston kanssa saanut tutkimuksensa käyntiin ja laatineet siitä seuraavan raportin, tässä ote heidän lähettämästä raportista:


"Toiminnalla on tavoiteltu huomattavaa taloudellista hyötyä, teolla on aiheutettu huomattavaa vahinkoa ja teko on kohdistunut poikkeuksellisen suureen ihmisjoukkoon. Teko on tehty erityisen suunnitelmallisesti ja toiminnassa on käytetty myös ulkomaille rekisteröityjä yhtiöitä sekä internet-sivustoja.


Toimintatapoja, sääntöjä ja nimeä* on muutettu useita kertoja. Säännöt ovat olleet tulkinnanvaraiset ja epäselvät. Jäsenille on nettisivuilla ja henkilökohtaisissa tapaamisissa annettu harhaanjohtavaa tietoa sijoitusten tuloksellisuudesta ja niiden todellisesta luonteesta.


Asiakkaan on tullut hankkia erilaisia osakkeita, optioita tai muita sijoituksia saadakseen osan ns. "tuotosta". Todellisuudessa kuitenkin suuri osa asiakkaiden varoista on sijoitettu erilaisiin pyramidipeleihin, mm. Mermaid-sijoitukset. Asiakkaan on annettu ymmärtää, että sijoitustoimintaa hoitavat sijoitusalan ammattilaiset ja on annettu ymmärtää että suuret tuotot ovat realistisia.


Huomattava osa asiakkaista on kuitenkin hävinnyt rahansa, joko osittain tai kokonaan ja kymmenet tuhannet ovat hävinneet jopa enemmän kuin ovat sijoittaneet, kun esimerkiksi sijoitusten vakuutena oleva omaisuuskin on mennyt. Osa sisäpiiriläisistä on taas nostanut huomattavia summia omaan käyttöönsä.


On syytä epäillä, että yhtiö on syyllistynyt törkeään petokseen sekä rahankeräysrikokseen. Tekijät ovat salanneet, että tuottomahdollisuus on ainakin osaksi, pyramidipelille luontaisesti, perustunut uusien jäsenten maksamiin sijoituksiin."


Tämä oli väliraportti SYP, Merita, Nordea esitutkinnasta.

Veroton sivusto päivitetty 6.10.2010

Lokakuu 2010Posted by Risto Hentunen Wed, October 06, 2010 07:33:41
Veroton sivuston uusin pävitys koskee kansainvälistä ajolupa-asiaa sekä poliittisia turvapaikkahakemuksia, joita tuli tänne blogiinkin.

Uusi valtio on nimeltään....

Lokakuu 2010Posted by Risto Hentunen Tue, October 05, 2010 18:40:32
....Veroton. Valtion kotisivu löytyy osoitteesta www.veroton.com Tervetuloa valtiovierailulle :-)

Uuden valtion nimi?

Lokakuu 2010Posted by Risto Hentunen Fri, October 01, 2010 08:41:49
Lähes 4 kuukautta on kulunut siitä kun perustin uuden valtion. Neljäntenä päivänä lokakuuta juhlitaan 4 kuukautta jatkunutta itsenäisyyttä. Kuten muistatte tai Kesäkuun blogista voitte muistinvirkistämiseksi lukea, niin valtio oli ilman nimeä. Erilaisia nimiehdotuksia uuden valtion nimeksi on tullut useampia ja erittäin iso kiitos kaikille nimiehdotusten lähettäjille.

Käytännön syistä olen päätynyt seuraavaan tulokseen, koska nimettömyys aiheuttaa tiettyjä hankaluuksia muille valtioille joiden on vaikeuksia tunnustaa itsenäisyyttämme koska olemme nimettömiä, että valtiollemme on päätetty antaa nimi. Virallinen kastetilaisuus järjestettiin tänään 1.10.2010 kaikessa hiljaisuudessa ja mikäli tietyt käytännön asiat sujuvat odotetulla tavalla, niin virallinen nimenjulkistaminen tapahtunee maanantaina 4. päivä lokakuuta 2010.

Arvoisat kansalaiset, uskon että tulette pitämään valtiomme nimestä :-)Savolainen tietotoimisto

KRP:n pojat sekä tytöt, vai pitäisikö sanoa vain suoraan sukupuolta mainitsematta että poliisien lukutaitoinen hameväki eli KRP:n agentit ovat jatkaneet lähes samoilla linjoilla kuin ennenkin. Heinäkuussa he valehtelivat oikeudessa, että tutkinta osaltani saataisiin päätökseen elokuussa 2010. Elokuu tuli ja meni ja mitään ei tapahtunut. Nyt sitten syyskuun loppupuolella kuulin tarinaa tuolla kaupungilla, että tutkinta on osaltani pättynyt. Hieman ihmettelin etten lehdestä lukenut aiheesta vaan ystäväni kertoi minulle, että poliisit ovat lähettäneet hänelle kirjeen, jossa kertoivat että Riston osalta tutkinta on saatu päätökseen.

Soitin asianajajalleni ja kerroin että kylillä puhutaan sellaista, että KRP olisi saanut tutkintani jo päätökseen. Asianajajani vahvisti, että hän on myös kuullut aiheesta, mutta ei ole vielä saanut mustaa valkoisella. Onhan se mukavaa, että KRP vaalii savolaista kulttuuriperinnettä, johon kuuluu olennaisena osana juorut.

Yleensä jos jotain tai mitä tahansa täällä savonmaalla tekee, niin kyllä siitä jostain aina kuulee ja yleensä melko pian. Kaikkein hienointa savolaisessa juorukulttuurissa on se että usein kuulee tehneensä myös paljon sellaisia asioita mitä ei ole vielä tehnyt sekä saa niittää usein mainetta sellaisistakin teoista joita ei ole edes päähän pälkähtänyt tehdä saati että rohkeus riittäisi niihin.

Tutkinnasta vielä sen verran, että jos joku kansalaisistamme saa poliisilta jotain postia mistä ei pidä tai jos poliisilta tullut posti aiheuttaa ahdistusta, niin voitte heittää postin roskikseen tai polttaa takassa, eikä se vaadi muuta käsittelyä. Jos poliisi tai syyttäjä vaatii teitä tekemään jotain rituaaleja, niin voitte kieltäytyä vetoamalla diplomaattiseen koskemattomuuteen. Jos ne napisevat vastaan, niin pyytäkää että heidän presidenttinsä ottaa minuun yhteyttä niin voin hoitaa asian kansainvälisellä tasolla.


Postilaatikko on jo täysi


Kerroin kesäkuussa postilaatikostani, johon ruuvasin kiinni kyltin "EI POSTIA". Nyt kuitenkin on käynyt niin että jos postilaatikkoni olisi sähköpostilaatikko, niin sieltä pomppaisi esiin aina ohi kulkiessani ponnahdusikkuna, jossa lukisi "Postilaatikkosi vapaa tila on loppumassa".

Kerroin että seuraava askel postilaatikon suhteen on liimata se pikaliimalla kiinni. Olen kuitenkin ajatellut ensin kokeilla hieman tuottoisampaa menetelmää :-)

Aion printata tarralapun, johon kirjoitan tekstin: "Kaikesta tähän laatikkoon laitetusta materiaalista perimme lähettäjältä vastaanottomaksun. Pienistä kirjeistä viisi euroa kappaleelta ja isoista kymmenen. Lehdistä perimme hankalan tavaran käsittelymaksun kaksikymmentä euroa. Laskutamme kuukausittan ja pienlaskutuslisä on kaksikymppiä ellei laskun loppusumma ylitä satasta. Vastaanottajana päätämme epäselvissä tapauksissa mihin ryhmään lähetyksenne kuuluu. Kaikista vastaanottamistamme laskuista laskutamme tuplasti alkuperäisen lähettämänne laskun verran. Poliisilta ja verottajalta tullutta postia laskutetaan kymmenkertaisesti." (c) Risto Hentunen

Jos sinusta tuntuu että tuollainen tuottoisa tarra olisi paikallaan sinunkin laatikossasi, niin voit tilata alkuperäisen tarran osoitteesta joulupukki@ristohentunen.com lähettämällä yhteystietosi sekä Moneybookersin kautta 10 Eur. Tai tilaa kerrlla 4 tarraa hintaan 20 Eur. Varovaisesti arvioiden pääoman tuotto on noin 400 prosenttia tai enemmän. Pieni veromätkykin kääntyy tuolla tarralla plussan puolelle.

Tasapainon edistämiseksi

Elokuu 2010Posted by Risto Hentunen Mon, August 09, 2010 20:02:46
Useat meistä winkkarilaisista (ja monet muutkin) ovat saaneet epäoikeudenmukaista tai epäinhimillistä kohtelua viranomaisrikollisten taholta. Tähän mennessä esille on tullut ainakin seuraavat rikokset ja toimet joissa viranomaiset ovat olleet osallisina:


Häirintä

Kotirauhan rikkominen

Laiton salakuuntelu

Kirjesalaisuuden rikkominen

Pankkisalaisuuden rikkominen

Vapauden riisto

Varastaminen

Ryöstely

Lahjonta

Kiristys

Myrkyttäminen

Kidutus

Virkavelvollisuuden laiminlyönti

Kirjoitusvirheet

Valehtelu

Rasismi

Syrjintä

Asiakirjojen väärentäminen

Median manipulointi

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

jne. jne.


Tämän seurauksena tavalliset kansalaiset ovat kärsineet mittaamattomia henkisiä ja fyysisiä kärsimyksiä ja taloudelliset menetykset ovat olleet tähän mennessä satoja miljoonia euroja.


Kesäkuussa perustamani uusi nimetön valtio on saanut runsaasti uusia kansalaisia ja valtio on saanut joitakin nimiehdotuksiakin. Tärkeintä on kuitenkin kansalaisten identiteetti ja yksilönvapaus. Ne kaikki uudet kansalaiset jotka ovat päättäneet viettää aikaa alueella nimeltä suomi tai ne kansalaiset jotka ovat viranomaisten päätöksellä matkustusrajoitteistettu (vangittu) Euroopan Unionin alueelle voisimme kaikista näistä kokemista vääryyksistä huolimatta pyrkiä löytämään joka päivä mukavia asioita joita ympäristössämme on. Hyvien asioiden löytäminen, havaitseminen ja tiedostaminen ehkäisee katkeruutta, vihaa, aggressioita ja muita asioita joita ikävien asioiden kohtaaminen saattaa joissakin aiheuttaa.


Monet mukavat ja kivat asiat ovat sellaisia joihin emme tule kiinnittäneeksi huomiota koska pidämme niitä itsestään selvyyksinä. Pyrkikäämme jokainen kiinnittämään huomiota joka päivä ainakin viiteen sellaiseen asiaan joihin voimme olla tyytyväisiä. Ja silloinkin kun tulee vastaan ikävinä kokemiamme asioita, niin löytäkäämme niistä se mukava puoli, jokaisessa ikävimmässäkin asiassa sellainen kuitenkin on.


Kun seuraavan kerran saamme ylinopeussakot, niin kiittäkäämme olosuhteita ja väljiä ruuhkattomia teitä, jotka mahdollistivat sen että pystyimme liikkumaan ripeästi ja reippaasti. Kun autosta puhkeaa rengas kesken reissun, niin voimme halutessamme itse vaihtaa renkaan ja saada hetki hyötyliikuntaa ja paikat vetreytyy mukavasti pitkän ajomatkan lomassa.


Vaikka vesijohtovettä en suosittelekaan juotavaksi, niin suomessa voi useimmissa paikoissa kuitenkin pestä hampaat vesijohtovedellä ilman koleran tai muun vastaavan taudin riskiä.


Kun tulee sähkökatkos ja pakastin sulaa, niin vaikka menisi satakiloa hirvenlihaa piloille, niin ehkäpä kuitenkin jotkut perheessä ilahtuu siitä että kerrankin saa syödä jäätelöä niin paljon kuin haluaa.


Metsässä on runsaasti ilmaisia mustikoita ja kaikkea muutakin syötävää ja järvet pullollaan kaloja. Vaikka talvella sääolosuhteet ovatkin paremmin masokistille sopivia, niin suomen kesä on parhaimmillaan aivan loistava.


Jokainen meistä katselee maailmaa hiukan eri näkökulmasta ja toisille meistä jotkut asiat tuntuvat aivan välttämättömiltä kun taas jollekin sama asia on ehkä täysin merkityksetön. Nauttikaamme yksilöllisyydestä ja sen tuomasta erilaisuudesta ja mikä vieläkin tärkeämpää, suokaamme toisille vapaus nauttia heidän omasta yksilöllisyystään.


Sään kylmenemisestä huolimatta mustikkakkaista kesäpäivää kaikille :-)


Next »